LEV I NUET.

Allmänt Thailand 2014

Re Ká Ta beach club, Kata beach, idag runt kl.12.30. Johanna spanar på surfare

Godkväll kära bloggvänner!

Mina dagar flyter ihop och jag är extremt dagvill och i kväll kom jag plötsligt på att jag inte bloggade igår?  Men det är väl så det ska vara då man har semester, att man ska ta dagarna som de kommer och logga av lite…  Att finnas där för Johanna och lyssna på vad hon har att säga och bara vara.. Inte konstant hålla telefon i handen eller sitta med ett lysande äpple i knä.  Dagarna går ju så fort, och sommaren, och livet… så det gäller att fånga nuet och (som jag ofta skriver till er i mina kommentarer) ta tillvara de lyckliga stunderna! För livet är verkligen inte bara en dans på rosor men om vi fokuserar på det vackra så kan vi ta törnarna lite bättre när de sticker

Idag har vi haft en underbar beach-dag jag och Johanna. Vi åkte över till Re Ká Ta beach club och mötte upp vänner som lärde känna där för 2 år sen så det här är 3:e sommaren som vi semestrar här samtidigt. Det var SÅ trevligt att träffa dem och ja, dagen var verkligen perfekt!

När vi kom till beachen var det så högt vatten att vågorna slog helt upp till entrén till Re Ká Ta.

Kata Beach är sig inte helt lik efter att armén rensat upp. Men det ger mer exotisk feeling nu då det inte är någon business där.

Mitt älskade hjärta som betyder allt för mig. Jag försöker strössla henne med så mycket kärlek jag bara kan varje dag.

Dagens outfit! Ha, ha. 😉  Och hör på den här Johanna kommentaren: “Mamma, varför hänger dina tuttar? borde de inte stå rakt ut?”. Ja, kanske det. Men jag vågar mig inte på någon operation. Så så här får de se ut också shoppar jag hellre push-up bh´s.  Jag är föresten såååå otroligt nöjd med mina vippe extensions från Pille Joosep Studio. Jag ser sminkad ut fast jag inte är det. 

Det var SÅ trevligt att hänga med våra norska vänner idag. 

Johanna är värsta vattendjuret nu och de där cyklopen är sommarens klart bästa köp!

“Mamma, nu dyker jag, tar du bilde av mig i vindue?”

Klart jag gör! jag fotade och fotade och fotade och Johanna hon…

…dök och dök! Är så otroligt imponerad över hur duktig hon blivit på att simma både på ytan och under. Och nej, det är inte jag som lärt henne för jag doppar ju aldrig håret (Tihi!), hon har peppats av att se andra barn i vattnet. Barn lär barn!

Jag tror aldrig jag sett så många surfare som idag. Det kryllade av dem. Och ja, sent på eftermiddagen blev det som vanligt lågvatten så då gick det att ta en walk on the beach.

I know, jag tog en lik bild en av våra första dagar här nere men kunde inte låta bli… 

Den starka vind som blåst här nere i ca 1 vecka har helt avtagit och i natt är det hur tyst som helst ute. Allt som låter är P4 på min mac. Det är första gången jag kommer på att jag kan lyssna på svensk radio här nere (bättre sent än aldrig) och Karlavagnen har jag aldrig hört på förut men då jag såg på insta att Martin Melin håller i trådarna i kväll blev jag lite nyfiken..

Ska lyssna vidare här en stund nu så jag önskar dig en riktigt mysig kväll och en god natt!

KrAmAR!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Thailand 2014 | 10 Comments

10 responses to “LEV I NUET.”

 1. Elisabeth says:

  Så flotte bilder, ser ut som dere har det fantastisk 🙂 Blir så glad av din blogg, du skriver så ekte og herlig.
  Du er så vakker, ikke rart datteren din har blitt nydelig 🙂

  Fortsatt god ferie med fine tuttar 😉 😉

 2. Josefine says:

  Du har ju tuttar finis, njut dem!

  Hoppas det inte är för onda rosentaggar. Barn är verkligen livet och kan få en lycklig oavsett <3

  Önskar er en underbar semester vidare. KRAMAR från en annan dagvill svenska 😉

 3. Karolina says:

  Så kloka peppande ord. Om både tuttar och livet!! Kram Karolina M

 4. Titti says:

  Jag njuter verkligen här i Thailand….ibland känns det lite svårare i Sverige…..saknar redan vårt lilla hus och Huay Yang.
  En magisk kväll hade vi i tisdags då vi åt så god buffet på Catch Beach Club.
  Känner igen mig från dina fina bilder…..åt middag på Boathouse i söndags.
  Ha en härlig dag.
  Kram Titti

 5. Ida Carrol says:

  Bästa Anna-Stina! Du är så himla inspirerande, stark och vacker woman!

  Hoppas vi ses på ett glas bubbel snart!

  Kramar

 6. Helen says:

  Respekt, Anna-Stina! Du är så vacker – men ännu viktigare (och mer sällsynt!): du har klass och stil, hjärta och hjärna, humor och självdistans! Därför vinner du min respekt – och därför gillar jag din blogg så mycket! Fortsätt njut sommar och semester med din fina familj!

 7. Josefine says:

  Du är så klok och inspirerande!
  Kram!

 8. Annette says:

  Wow, du ser fantastisk ut, og skriver så bra!!
  Elsker bloggen din, det er så kjekt at du tar deg tid til å skrive til oss i ferien også, det er den beste starten på dagen å titte innom bloggen din 🙂
  I dag måtte jeg innom både tidlig og sent, og tenk at nå er det midt på natten hos dere!! Er også imponert over hvor flink du er til å svare på kommentarer, du virker som en veldig varm og klok person!!
  Nyyyyt videre i ferien!!!

 9. Anna says:

  Håller med Helen helt och fullt!!!! Kunde inte sagt det bättre

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *