LIFE IS A BEACH.

Kata Noi Beach runt kl.13.

≈ Phuket, Royal Valley Resort, kl.00.05, natt mot söndag. ≈

Kära bloggvänner!

OMG, jag ä.l.s.k.a.r. beachen ! Det ger mig sånt lyckorus och sån harmoni att ligga i en solstol och se ut över havet och de enorma vågorna som dundrar in och bara det att jag inte har någon som ligger vid min sida. Alltså inga andra turister. Vilken total LYX !!!

Och ni skulle ha sett hur g.l.a.d. killen som hyr ut stolarna blev! Han är SÅ söt. Har jobbat där jag alltid ligger i mååååånga år och det gör att det känns så kul att gå just till honom.  Nu får ju tyvärr inte han alla pengarna (big boss till de som hyr ut solstolar etc.tar 50%) men ändå, bara det att han får känna att han får uthyrt några stolar en dag är ju delad glädje.

Men innan vi landade i våra solstolar så lunchade vi hos våra vänner på Katathani Resort.  Godaste lunchen säger jag bara !  Och sen, då vi legat där i solstolarna en stund så blev Johanna tokless. Hon h.a.t.a.r. som sagt sand så nej, beachen är inte hennes favorit ställe kan jag säga….  så det var bara att ringa taxi och dra tillbaka till The royal valley men då var klockan ändå 16.30 så det var helt OK. Och jag älskar dessutom att ligga och chilla på terrassen i eftermiddagssolen.

Kramar!

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *