LIGHT´S ON!

il_570xN.659984523_oed6-481x640

Älskar att slappa hemma….!

Goooodmorgon sweeties! 

Det blev lite tokigt detta… jag skulle göra ett inlägg med den här bilden av huset sent igår kväll (skyndade mig innan klockan skulle bli söndag för ville inte missa en dag…) men – så gick min mac tom för batteri och då jag la den på laddning så började jag titta på Skavlan på SVT Play och ja, på den vägen blev det…  Vad bra det var föresten, Skavlan! också såg jag även på Så mycket bättre (hjälp så strange han är den där Kleerup…och för mig var det ovanligt många okända artister, varken rap-killarna eller hon den yngsta hade jag sett tidigare).  Hade verkligen värsta TV kvällen tillsammans med Gucci då Johanna var och lekte hos grannarna. Och mitt i allt så kom jag in ett kreativt flow så jag satte igång och spika upp tavelväggen i hallen (den jag tidigare nämnt att jag köpt ramar till) och ja, en sån gör man ju inte bara “så där“, nej, den kräver lite eftertanke så jag spikade upp en ram, såg lite TV, spikade upp en till,  satte mig framför väggen och tänkte ut var nästa skulle sitta och ja, då där gick min kväll helt fram till att J kom hem runt kl. 22.  Och klar blev jag inte men nu är jag i alla fall en god bit på väg. Kul!

Och idag är det s.ö.n.d.a.g. Loooooove it! 🙂

12074783_10153130468405796_5831714250214652933_n

Igår hände det… jag satte upp ljusslingor över h.e.l.a. vår terrasse. Tror jag seriekopplade typ 12 stycken (crazy). och nöjd blev jag och igår kväll kände jag att det enda som saknades var att Coca Cola bilen skulle rulla in på uppfarten. Ha, ha.  Så ja, årets första christmas feelings är definitivt på plats. 

Nu ska jag ta tag i dagen här. Målet är att bli klar med tavelväggen, att köra så många tvättmaskiner jag bara hinner, att besöka Norrbottens Muséet och pyssla (Johanna loves it), sen har J sin street dance innan vi ska hem till mamma & Hans före middag ute så ja, detta blir nog en härlig dag!

Njut din söndag min kära bloggvän och så fantastiskt kul att ni blev så engagerade av mitt inlägg om skolfoto igår. Älskar när det flödar kommentarer här inne för det är det som gör mitt bloggande så vansinnigt kul! 🙂

L.o.V.e.!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “LIGHT´S ON!”

  1. Linda says:

    åååh så fint ni har det=)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *