LILL-LÖRDAG.

Allmänt

Dagens pepp!

Godmorgon sweeties !

Hej och hå vad det går…. ! men det är kul. Jag får alltid som mest energi då jag har som mest att göra så jag känner mig riktigt glad idag !   också hjälper det så klart att det står en glittrig väska med en ballong i hallen för fina detaljer makes me xtra h.a.p.p.y. !  🙂

Det var visst någon som var på kalas häromdagen….och alltså den där glittriga väskan från H&M´s barnavdelning har jag lust på själv också. Super fin till gå-bort-skorna tex. ! 

En annan sak som gör mig glad idag är J´s nya tröja !  Den är hennes dagens. (kommer från H&M).

Jag & J hade föresten en riktigt riktigt mysig em/kväll igår, vi åt en GOD middag, bakade sockerkaka (är det tisdag så är det)  , gjorde hela veckans läxor (skönt att bli färdig) och pysslade…   Snacka om kvalitetstid! och skönt för J att mamma inte sitter vid sin mac eller knapprar på sin tfn… 😉

Nej, nu jäklar kör vi onsdag girls !!!

LoVe !

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “LILL-LÖRDAG.”

 1. pilotfrun says:

  Tack för lite pepp! Just idag behövs det extra mycket efter att ha blivit väckt av barnen flera gånger inatt för att slutligen stiga upp med liten bebis kl.5. Varifrån kommer den söta, rosa pappersbollen?
  Kram
  Rebecca

  • gizmolina says:

   Varsågod ! 🙂 glad att jag peppar ! och jag hoppas att det dröjer till nästa gång du måste stå upp kl. 05… uff, det är allt för tidigt. Mina söta rosa pom-pom´s kommer från Bolina och jag får förhoppningsvis snart in dem i min butik ! Happy torsdag ! Kram !

 2. Elin says:

  Takk for tips, skal se etter trøyen til min datter 🙂 Ha en fin onsdag! Her er mannen på kurs og datteren i seng, så nå blir det mac på fanget og et glass rødt. Klem!

  • gizmolina says:

   Hoppas att du får tag i tröjan för den är såååå söt ! 🙂 Hoppas att du koste dig igår kväll och att du får en riktigt fin torsdag ! Klem !

 3. Lena i Uppsala says:

  Hej mitt i veckan!
  Vilken mysig dag ni hade i går. Jag måste säga att jag tycker du är så duktig på att ta vara på tiden här och nu tillsammans med Johanna och att du är en så fin mamma (, även om jag förstår att du/ni också har era stunder eller dagar som inte är lika rosa/sprudlande/glittriga och 100% toppen…men så är ju livet ibland också).

  Hoppas ni får en lika mysig onsdag med kvalitetstid och en härlig kväll. Här hemma ska vi se på Mästerkocken och Mia på Grötö – tv4 för hela slanten.

  Ibland längtar jag tillbaka till när barnen var mindre, det finns så mycket fina barnkläder precis som de du visar. Nu får jag vara glad om jag får ha mina kläder, skor, smink osv. för mig själv (dottern lånar gärna!)

  Härligt med all energi du har – den smittar, som vanligt.
  Kram fylld med värme,
  Lena 🙂

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner T.A.C.K. för fantastiskt fina ord Lena. De värmer och lyser upp ska du veta !!! 🙂 Det blev Mästerkocken + Mia för mig också, 2 riktigt bra program som kryddar vardagen. Jag förstår att du kan längta tillbaka till då barnen var små men varje ålder har ju sin tjusning och själv ser jag fram emot då J blir så stor att hon också vill låna mina kläder 😉 Önskar dig en underbar dag och TACK igen för att du skriver så fint till mig ! Kramar !

 4. Malin says:

  Precis den tröjan köpte jag till en kompis dotter. Jag blev helt kär i den och de andra tröjorna i samma serie!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *