LILL LÖRDAG.

Allmänt

Gooodmorgon fina bloggvänner!

Onsdag i dag, lill-lördag, och mitt i veckan.  Och på fredag kickar höstferien igång för Johanna, det betyder 1 vecka FRI från skolan. Exakt vad vi ska göra på lovet är inte helt bestämt men då jag frågar J vad hon allra helst vill göra om hon får välja så svarar hon att hon vill ta en cykeltur.  Otroligt sött! så jag ska ta och gå och köpa mig den där cykeln som jag fick av min mamma i födelsedagspresent.

Men idag blir det inget cykelköp för jag har en fullspäckad dag framför mig och torsdag – lördag ska jag iväg på en happening som jag verkligen ser fram emot så det får bli till veckan. Kan egentligen inte förstå varför jag inte redan har en? Ja, ja… 😉

Nej, nu tar vi tag i dagen girls! Pepp, pepp !!!

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LILL LÖRDAG.”

 1. Anna says:

  Hej vackra du!!
  Såg jag i syne eller kilade du igenom Nk idag?? Blev så snopen, har följt dig genom åren och blev så överaskad över att se dig irl =) ville bara säga att om det var dig jag såg så strålande du verkligen 🙂 tyckte mig skymta något väldigt överaskande och underbart men somsagt är jag inte säker på att det var du =) ha en FAB dag /kväll iallafall, massa kramar Anna

 2. madilene says:

  hej! gillar din jacka från lindex. har letat på nett och i butik och hittar inte den.
  kan du länka till produkten el skriva artlnr?

 3. Carina says:

  Hoppas att du får en fin Fredag

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *