LILL-LÖRDAG.

Allmänt

da0e3a72d7011415e8575a6032fe8353

Moooorning girls! 

Ny dag, nya möjligheter! Och det passar mig perfekt för igår kände jag mig lite som hon på bilden då dagen var över…. Det kändes som att jag inte fått gjort något alls men samtidigt så hade jag ju fått gjort massor, bara inte helt de saker jag tänkt mig, dvs de som stod på min att-göra-lista. Så idag har jag redan kavlat upp ärmarna,  ställt mig framför spegeln och sagt till mig själv att: nu kööööör vi!!!  Ja, det låter kanske fånigt, att stå där framför en spegel och peppa sig själv men tro mig, det hjälper!  Prova så får du se!

Men alltså jag har ju världens sämsta minne (blir orolig ibland…) så igår missade jag sommarvisningen hos Polhem PR, så ja, det här stämmer också in på mig: 😉

05efc7ae199ccda8832924069f77f27b

Ha, ha, ha. 

Nej, bäst jag tar tag i allt här nu så att jag får gjort nåt! Och shit, jag måste ju upp till skolan med Johannas matpakke! Ja, men ni ser ju, nu höll jag på att glömma det också… Hjälp!  vilken himla TUR att jag kom på det!  så nu ska här fixas spaghetti & köttfärssås i 110!

H.a.p.p.y. lill-lördag! 🙂

Puss & Kram!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 3 Comments

3 responses to “LILL-LÖRDAG.”

  1. Lynetmor says:

    Hei, jeg hadde fri i går og følte at jeg ikke fikk gjort noe he, he. Bare surra rundt 😉 Ha en fin dag 🙂

  2. Maria says:

    Ingen Phuket-guide på gång? Reser dit imorgon:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *