LILL-LÖRDAG.

Allmänt

49e2a769d4528822b15eb4dece2dcdbe

Dagens tänkvärda.

Morning sweeties! 

Känns skönt med lite pepp så här förmiddagen för idag behövde i alla fall jag det. Vissa dagar är helt enkelt så och idag är min känsla att jag trampar vatten och inte kommer framåt fast jag verkligen försöker….. Gaaaahhh! jag måste verkligen bli bättre på att komma mig iväg ut, för det är när jag lämnar hemmet (nej, hemmakontor funkar inte så bra på mig) och byter miljö som mitt fokus blir som bäst.

Anyway, nu är det onsdag, lill-lördag, och vet du, de lyckades tyvärr inte fixa min telefon igår så jag är fortfarande utan. Men, nu ska jag strax iväg och få hjälp att re-starta den vilket betyder att absolut ALLT som är på den går förlorat så kära vänner, håll nu tummarna för att jag kommer ihåg min logg-in till tex instagram då vi ska lasta ner app´en på nytt. OM nu telefonen går att re-starta? det är tydligen 50 / 50 risk för att den förblir stendöd även efter att de gjort det…  Teknik alltså, den ska bara fungera.

fcb914f8d184a48a52f7a05e4c6fec94

Jag älskar den här idén att spika upp tomma färgglada ramar på väggen som Johanna (eller jag)  sen  kan fylla med  teckningar etc. som lätt kan bytas ut när man har lust.   Så vill jag också ha på en vägg här hemma! 

Nej, nu måste jag komma mig iväg. Wish me luck!!! för det vore fantastiskt om min telefon vaknade till liv igen!

Happy lill-lördag!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “LILL-LÖRDAG.”

 1. Nej vad tråkigt med din lur Anna Stina 🙁 eller kanske helst allt du förlorar, en ny lur kan man ju alltid fixa.

  Men du, har du inte iCloud alltså så att alla dina bilder åker upp i skyn som en extra lagring? Du borde absolut ha det & så i tillägg måste du ha en extrem hårddisk som du kopierar hela din mac till.
  Så måste du skaffa dig 1password programmet, både till din iPhone & Mac för där lagrar man alla passord & för att få åtkomst till dom behöver man endast komma ihåg ett master password. Jag hade inte klarat mig utan allt detta.

  Jag skulle verkligen haft en säkerhets date med dig, så du i det minsta slapp att vara orolig över att du kan förlora så mycket som liksom inte bara går att ersätta.

  Här hemma kan stort sett vad som helst gå sönder av mobiler eller datorer/paddor men allt är säkerhets kopierat & kan lätt föras tillbaka på nya enheter. Nu är det inte jag som är experten, utan min man, men jag kan alltid låna bort hans kompetens 😉

  Hojta om vi skulle tatt & säkrat dig lite darling 😉

  Håller tummarna för att allt går bra nu!! Kram kram

  • gizmolina says:

   Så härlig du är som skriver en så lång och omtänksam kommentar till mig fina du! Tusen 1000 tack! 🙂 Jag har i-cloud (som jag dessutom uppgraderat till xtra utrymme för typ 1 år sen) men hade inte använt det sedan augusti 2014 (skäms!!!) och jag har även en ny inköpt extern hårddisk som har massa plats kvar men jag är sååååååå dålig på att lasta över mina bilder dit…. Så ja, en säkerhets date med dig är nog precis vad jag skulle behöva! 😉 för det där 1password programmet har jag tex aldrig hört talats om?! (pinsamt!).

   Åh jag önskar verkligen att jag var lika bra på det här med säkerhet som dig! En dag kanske…. Önskar dig en underbar dag och tack igen för tips & råd! Kramar! 🙂

   • Du darling, kicka igång iCloud igen, det kan dom säkert hjälpa dig med hon mac doktorn & så pluggar du in din mobil i itunes & kör en synk där för säkerhets skull 😉 Efter det pluggar du i din hårddisk i macen & tar en backup. Då är du säker en stund 😉
    Men jag tänker att du skulle fått hjälp att sätta upp trådlös backup av din mac, det har jag för annars hade jag gjort som du, glömt det 😛

    Man kan inte vara bra på allt vet du, du är kanon på massa som inte jag alls är kanon på & så färggranna är vi människor.

    Puss på dig

    • gizmolina says:

     Shit vad du kan mycket om sånt här! Jag förstår bara hälften av det du skriver. Ha, ha. ! 🙂 I need h.e.l.p. ! Och nej, alla kan inte vara bra på allt men just detta önskar jag verkligen att jag kunde lite mer om… ! 😉 Får som sagt boka in en dejt med dig tror jag minsann.

     Önskar dig den bästa helgen!!! Kramar!

 2. L says:

  Jag behöver dina dagens tänkvärda varje dag så snälla sluta aldrig med dem!

  • gizmolina says:

   Åh så glad jag blir nu. Tusen 1000 miljoner tack för att du peppar mig att fortsätta med mina dagens tänkvärda. Jag blir enormt glad över att de uppskattas! 🙂 Loooovar att aldrig sluta med dem!

   Önskar dig en magisk dag! Kram!

 3. Mimmi says:

  Håller tummarna hårt för att allt fixar sig.

  • gizmolina says:

   Tusen 1000 tack för omtanken Mimmi! 🙂 Som tur var så fick de igång min telefon igen men alla bilder gick förlorade…. men jag håller tummarna för att de flesta av dem finns i min mac…

   Njut dagen och fånga de lyckliga stunderna! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *