LILL-LÖRDAG & PÅSK-PYSSEL-TIPS!

c3b20bcc0ce4ffbb77da028eecf872f3

Dagens tänkvärda.

Moooorning girls! 

Här vaknade min lilla darling ovanligt tidigt idag och Oslo bjuder på regn and I looove it! Ja, idag passar det mig verkligen BRA med dåligt väder för jag behöver hålla fullt fokus på allt kontorsjobb som väntar mig.  Regnskaper är verkligen inte min starka sida så jag skjuter alltid fram sånna sysslor så länge jag kan men nu är det bara att bita ihop och köra på!  och det där med att jag skjuter upp jobbiga saker är ett beteende som jag verkligen önskar att jag kunde ändra på… så ja, har liiite att jobba på där. 😉

Och innan vi gick upp till skolan på morgon så slängde J ihop en super s.ö.t. invitasjon till en kompis som hon ska bjuda hem på påskeverksted. Den var så fin att jag bara måste visa er den:

10653727_10152700210195796_8896003630807227886_n-1

How cute?!  Att göra sånna här kuvert / konvolut får bli mitt första påsk-pyssel-tips till er!  Passar till inbjudningar till påskluncher / middagar / lek / påskeverksted etc. 

Nu måste jag kolla upp ett möte som jag tror att jag kanske har…? Oh my…detta kan bli en spännande dag…!

Önskar dig den bästa onsdagen! och det är ju lill-lördag så lite choklad är heeeelt OK om du frågar mig! 😉

P.S missa inte att du får -20% rabatt hos Isa Couture mot rabattkoden: gizmolina20

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *