LILL-LÖRDAG & PÅSKENTRÉ.

840ce7d7bcd808629ca710f7862f59b3

Dagens tänkvärda.

Gooodmorning kära bloggvänner! 

Det känns som att jag har fått in en ny härlig morgonrutin. Den går ut på att jag i.n.t.e. trycker på snooze utan att jag står upp direkt då väckarklockan ringer kl.07 och vilken skillnad det gör!  Och – det ger mig mer energi! och det behövde jag på morgon då jag skulle fixa varm choklad och packa ihop skidorna till Johanna inför hennes friluftsdag.  Tänk vilken skillnad det är mot i Norge då de ska på tur… De får t.o.m. mat på utflykten! personalen från skolrestaurangen brukar komma dit där de är och servera, eller – så får de med sig tex hamburgare att grilla från skolan i ryggsäcken. Så – inte ens när de har friluftsdagar behöver jag fixa matpakke. Det ser jag som ett stort pluss med svenska skolan.

Och häromdagen så gjorde jag ju lite påsk vid vår entré men jag är verkligen optimistisk för i natt har det snöat! så mina stackars påskfjädrar såg väldigt trötta ut på morgon, och det gjorde även påskliljorna (glömde att ställa in de i natt…). Åhhh nu vill jag att ALL snö försvinner a.s.a.p.!  så det att det fylls på med ännu mer ute just nu känns väl lite så där…   Tur att jag i alla fall har vårkänslor här inne med ett stort fånga rosa krispiga tulpaner framför mig! 🙂

17390409_10154304314130796_3563733321085217649_o

Jag var så trött på all snö häromdagen att jag hällde en stor hink med varmt vatten runt ljuslyktorna för att få loss dem (så att de kommer fram bättre) men vet du vad det slutade med? att dörren jag öppnat på den ena frös fast – öppen!  och – att de frös fast ÄNNU mer… Gahh…. jag får nog ge upp det här med våren en stund till. Ha, ha.  Hur som helst – entrén är lite påskpyntad och det gör mig i alla fall lite glad!  Nu återstår bara en riktigt fin krans till dörren! Om någon har tips på maffig vår-påsk-krans så –  hit me!  

17435935_10154304325935796_6824839017876077085_o

Stackars fjädrar och påskliljor som fått så mycket snö på sig i natt.. och det snöar fortfarande för fullt ute. Crazy!!!

Nu: frukost. Toast med ost & marmelad. M.u.m.s.!

Njut din onsdag och kom i håg: positivt tänkande! och, viktigast av allt: var dig själv! för det finns ingen som DU!  så levnjut och sluta undra vad andra ska tycka och gör det som gör dig glad, så ofta som möjligt! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt, Påsk interiör & tips! | 6 Comments

6 responses to “LILL-LÖRDAG & PÅSKENTRÉ.”

 1. Anna says:

  Ja en fin krans på dörren blir toppen och den fryser inte :-). Tänkte att det skulle vara fint och sedan när jag läser så har du tänkt samma. Försök att ha sådant ute som du inte behöver plocka in det är bra ett stressmoment.

  Glad lill-lördag i Luleå.

  • gizmolina says:

   Exakt. En krans behövs! och jag har sökt överallt utan att hitta The One så, igår köpte jag det jag behöver för att göra en egen! Så, ska bli spännande att se om jag får till det… ? Wish me luck! 😉 Och ja, det vore toppen att köra på fejk påskliljor som jag slipper ta in men de är så dyra och jag är rädd för att all snö som fortfarande kommer ibland förstör dem så, ska försöka få in en rutin på att jag tar in krukan varje kväll då jag ändå checkar om dörren är låst innan jag lägger mig… Men jag håller med om att allt som kan skapa stress ska minimeras! så, tusen tack för omtanken Anna.!

   Önskar dig en underbar torsdag fylld av solsken! Kram! 🙂

 2. Lena says:

  Oh my vad snö ni har. Ja, det märks sannerligen att du bor i norra Sverige. Tror nog att påskliljorna rättar till sig igen.
  Förstår att du är mätt på snön nu, men våren kommer så småningom….
  Ha en fin kväll 🙂

  • gizmolina says:

   Ja hjälp, kontrasten till Oslo den här tiden på året är ENORM! och som jag saknar bara gator och vårblommor i rabatterna… Men det är bara att kämpa på. Våren hittar nog hit till slut också. Hoppas jag! 🙂

   Och vet du, påskliljorna rätade upp sig lite på dagen igår, så det finns hopp!

   Njut din torsdag Lena och fyll dagen med sånt som gör dig riktigt glad! Kram! 🙂

 3. Anna says:

  Jag hoppas du får möjligt att åka på en weekend tilL Oslo inom kort så du får smaka på våren!

  • gizmolina says:

   Åh det hoppas verkligen jag också! Planen var faktiskt att jag skulle varit där helgen som var, men – i sista stund så fick jag tänka om och nu ser det ut som att jag reser dit nästa helg istället. Om vi får ihop logistiken i vår snurriga lilla familj. Ha, ha. 🙂 Och – jag ska till Stockholm en snabbis till veckan så då får jag njuta lite vår där! Längtar!

   Önskar dig en magisk torsdag fyllda av solsken! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *