LILLE-LÖRDAG.

b07d3259cb65aaa9a6b6d3357ae6713e

Mina kära vänner! 

Jag har fortsatt en total kommer-inte-in-på-mitt-instagram-krise! Jag och lösenord alltså… jag kommer a.l.d.r.i.g. ihåg de….! Så – därför skriver jag alltid ner dem men – problem no.2 är att jag aldrig kommer ihåg VAR jag skrev ner dem??? Så jag har precis gått igenom typ 57 notatböcker uppe på kontoret utan lycka… så ja,  idag är det jag som fixar en MINA LÖSENORD (och koder!) -BOK !!! som jag lägger någonstans där jag omöjligt kan glömma att den ligger. Typ i vitrineskåpet i spisestua! mellan ett par champagneglas! Ha, ha.

Och om någon av er har tips på hur jag kommer mig in på instagram då jag ofrivilligt blivit ur-loggad så får ni väldigt, väldigt gärna tipsa mig! Annars får vi helt enkelt hålla tummarna för att det fixar sig under dagen. Ska åka in till ett i-phone-sjukhus och be om hjälp. (Wish me luck!)  Och då jag ändå är där så ska de få fixa ett moln dit de kan skicka mina 51.664 bilder (!!!) också för jag kan inte ens knipsa pics med min telefon längre p.g.a. att den är ö.v.e.r.f.y.l.l.d…!  Krise det också.  Så ja, nu hoppas jag att den där nya super fina kameran som jag fick av julenissen snart dyker upp! Och jackan, ni vet den där jag beställde från E-bay?! den har föresten inte heller dykt upp!  Oh my – är onsdag den 15:e det nya fredagen den 13:e…. ? 😉

01.tif

My mood right now…. fast jag har de 57 notatböckerna runt mina fötter… också är det mest tallar runt mig…. och poolen, jag saknar en pool, sitter vid köksbordet, men annars är det ganska likt. Ha, ha.

Nej, nu gör vi det bästa vi kan utav den här dagen!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “LILLE-LÖRDAG.”

 1. Jonas says:

  Är inte kontot kopplat till Facebook så du kan logga in med det? Begära nytt lösen å få på mobil? Jag är värdelös på lösen så jag får nya hela tiden..

  Tips (till alla!) är att ställa in tvåvägsverifiering så du får ett sms/mail där du måste godkänna inloggningen. Så slipper man att kontot blir kidnappat och skickar ut massa skit..

  • gizmolina says:

   Tusen tack för tips Silje ! Men – en kanske dum fråga…. Ska jag klicka på länken här? då jag sitter vid min mac ? eller – måste jag fixa detta då jag är inne på min i-phone? Hoppas du förstår min fråga…

   Önskar dig en strålande dag! Kram!

   • Silje says:

    Gå inn på den linken på Mac`en så resetter du passordet med å oppgi mailadressen din, da vil du få en mail tilbake hvor du lager deg nytt passord

    • gizmolina says:

     Åh tusen miljoner TACK för din hjälp Silje! Jag är alltid livrädd för att resette passord för jag är alltid rädd för att allt ska bli borta…. Men – detta ska jag nog våga prova. Så: tack!

     Önskar dig en magisk dag! Varm kram! 🙂

 2. Anneli says:

  Hej, jag prova tryck på länken, annars om du vet din inloggning för Facebook borde det gå på det sättet i stället. Facebook äger ju Instagram.

  Mvh Anneli

  • gizmolina says:

   Mitt problem är att jag inte kommer ihåg min loggin till Facebook heller?!? Jag vet – helt hopplöst… !

   Men tusen 1000 tack för hjälpen ändå Anneli! Önskar dig en underbar dag! Kram! 🙂

 3. Anneli says:

  ….om du inte kan lösenordet till Facebook går det att kicka på glömt lösenord, skriv in din mejl som är kopplad till Fb och gör ett nytt lösenord.
  Hoppas det fixar sig.
  Mvh Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *