LINDEX LOVE DENIM.

Lindex Karl Johan runt kl.09.30. Solbriller, tee, halsband, jacka, jeans, armband & väska från Lindex.

Jag startade min dag med en FAB denim frukost hos Lindex i trevligt sällskap av bl.a. Kathrine Sørland. Uppdaterar inlägget med fler pics senare för nu upptäckte jag precis att klockan gått liiiite fort här (har varit ute på terrassen och sagt bye bye till döda pelargoner och planterat nytt fräscht)…. så dags att hämta hjärtat + handla middag. Undrar vad vi ska äta idag då… hmm…. kanske passa på att grilla i detta fantastiska sommarväder?

Så där ja, då har jag grillat och vi har ätit. Gud vilken vacker sommarkväll vi har !

Men nu tillbaka till dagens event… Jag var som sagt på höstlansering hos Lindex på morgon där Kathrine + Lindex personal shopper bl.a. presenterade en ny riktigt snygg jeanskolleksjon. Sen fick vi i uppdrag att styla ett antrekk med valfria plagg & accessoarer från den nya kolleksjonen som fotograferades med polaroidkamera. Och jag hade SÅ gärna tagit med mig allt jag har på mig hem….

Underbart att starta dagen med lyxig frukost. Och ja, den matchade självklart dagens denim launch.

Vackra och alltid lika trevliga Kathrine har självklart på sig snygga jeans från Lindex.

Jag älskar att jackan har g.u.l.d. knappar och hur snygg är inte väskan ? 

Strike a pose ! Ha ha .

Ljusa, slitna jeans är very “Gizmolina”. Me l.i.k.e. !   Den style jag valde heter “SLIM” men alltså själv är  jag inte speciellt slim nu efter semstern…puh… 

Blev lite sugen på ett par jeans i bootcut också…och en snygg stickad tröja som Nathalie valde ut….också den där snygga camelfärgade oversized koftan…får nog göra ett återbesök hos Lindex snart 😉

Tusen t.a.c.k. för en inspirerande start på dagen This is PR & Lindex !

Kategori: Allmänt | 7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *