Line of Oslo s/s & a/w -11.

Riktigt fiiin parkas och en hur norsk tröja som helst 😉 från a/w -11.

TACK för all positiv respons jag fått idag! Jag blir GLAD då jag läser era kommentarer och ni ger mig härlig energi!! 🙂

Och det passar fint idag då jag inte bara missat en trevlig dagstur till Stockholm, utan dessutom Vixen Blog Awards som går av stapeln ikväll och som jag verkligen sett fram emot… Men vad är väl en bal på slottet mot en kväll hemma med Johanna… 😉  Får trösta mig med att titta tillbaka på mina FAB dagar i Cph så varsågoda! nu får ni en smygtitt på vad norska Line of Oslo har att bjud på i vår/sommar & höst/vinter.

I s/s kollektionen hittar vi bl.a. rosa smileys på både tees och sjalar.

Jag blev bjuden på popcorn! mums.

Hjärtat sover, torktumlaren + tvättmaskinen brummar, ljusen är tända, TV´n är på (men snart byter jag till en skön cd istället…) och JIG befinner sig, av misstag, fortfarande på resande fot så det var en himla tur att jag inte bakat en tårta idag 😉

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Line of Oslo s/s & a/w -11.”

 1. Anneli says:

  Hej!
  Vilket roligt jobb du har! En fråga… du måste ha en otroligt stor garderob, äger du alla kläder du har på dig? säljer du kanske sånt du har tröttnat på?

  Mvh Anneli

 2. gizmolina says:

  Anneli-
  Ja, jag har ett fantastiskt roligt jobb! 🙂 Och ja, jag har en ganska stor garderob, i alla fall om du frågar JIG 😉 Jag är ur-dålig på att sälja / rensa i garderoben men jag skulle behöva… Kram! 🙂

  • Josefine says:

   Men OJ så kul att få popcorn när man är i farten hela dagen. Små saker kan betyda mycket!

   Så himla synd med timingen denna gången vännen!

   Puss & Kram

  • Anneli says:

   Det finns inget bloppis i Norge? Som det finns i Sverige, kanske vore något att starta, många som gärna skulle vilja köpa några av dina fina kläder och du skulle tjäna en hacka på dom. Mvh Anneli

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *