LINE OF OSLO S/S -13.

Allmänt

Emil & Samuel torsdagkväll runt kl.20.30.

Godmorgon sköna bönor !

Min mac var inte helt i form i går innan jag körde upp till butiken och sen var det full fart fram till att jag hämtade lilla J och vi gick på teater.  Vi såg Karius & Baktus i teatertältet i Frognerparken och avslutade med god middag ute i solen.  Så därav dålig fredagsbloggning…

Idag vaknade jag till regn och det passar mig som ska jobba riktigt bra. Gissar att många ska ut och shoppa inför skolstarten ? så kom gärna inom mig i Vibesgate. 15 om du är i närheten !  Men innan jag sticker på jobb så njuter jag en soft & skön morgon här hemma i soffan också vill jag så klart visa er bilder från Line of Oslo visningen som jag var på i torsdags. Plaggen du ser kommer i butik s/s-13 och temat var ALOHA så vi fick hawaii kransar runt halsen då vi ankom visningen.  E.N.J.O.Y. ! 🙂

En nyhet från Line :  sleepwear !

Grand finale.

Line.

Alltid lika snygga Pia Haraldsen. Hon är en av Norges absolut bäst klädda tycker jag.

En fantastiskt trevlig bloggläsare kom fram och förgyllde min kväll.

Snyggisar från This Is PR.

Min kväll fick en perfekt avslutning på B&M Tjuvholmen sammen med min vän Andreas & Co. från Polhem PR.  Sååå trevligt !!

Bäst jag hoppar i duschen nu och tar tag i dagen så jag önskar dig en alldelens underbar lördag. Njut helgen fina du  !!! 🙂

PuSs & kRaM!

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “LINE OF OSLO S/S -13.”

 1. Reidun says:

  God morgen til deg..det er bare å glede seg til neste sommer…så mye fine klær…så det kom mye på ønskelista.Ønsker deg en flott lørdag!!!!

  • gizmolina says:

   Ja vi kan se fram emot en fantastisk sommar 2013 ! 🙂 Önskar dig en underbar lördag !! Njut fridagen fina du ! Klem !

 2. Therese says:

  Fina bilder och underbara kläder! Ha en fantastisk lördag! 🙂

 3. Anita says:

  Kul att tjuvkika på s/s-13. Långa klänningarna håller i sig ser jag. Ha en trevlig helg nu! 😛 Här regnar det men ska tydligen bli bättre väder.

 4. M says:

  Tack för titten! Hittade flera favoriter redan! 😀 😀 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *