Lite härliga kändispics.

Allmänt


Undrar om han på sig Armani kalsongerna under sin Armani kostym? Bilden är från då de snygga reklambilderna jag visade igår skulle lanseras. Det är stiligt med kostym!


Jessica Simpson är verkigen fräsch! Ååå vad jag längtar till jag får möjlighet att göra nya extensions…!! .

     
Det är viss skillnad på att se Pamela Anderson med och utan smink 😉 Och det där med att man blir snyggare med åren stämmer kanske inte riktigt på alla för nog tycker jag att Britney Spears var snyggare förr !

   
I kärlek så har längden verkligen ingen som helst betydelse 😉 Eva Langoria Parker med sin mann Tony Parker. Och jag undrar om det var för Sveriges midsommaraftons skull som Paris hade krans i håret igår?

Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *