Lite “serios shopping”…!

Allmänt

168397-2453
Lordagens shopping..

Phuket kl. 12.30

Efter ett par manader av shopping pa stranden sa var det dags for lite "serios shopping" i lordags 😉

De hade precis fatt in den har toppen & shorts fran "Frensh Connection" pa Central Festivlal och de kandes som "mina" direkt da jag sag dem 🙂

Hatten shoppade jag i Phuket Town (utanfor "Robinson", pa andra sidan gatan, ar det flera souvenir butiker) mest for att den ar cool och passar att hanga pa vaggen men vem vet, en dag kanske jag har pa mig den 🙂 Vaskan shoppade jag ocksa i en av dessa souvenir butiker och den kostade ca 60 kr.

Nu ska jag och Johanna ta en prommis ner till "The Pier" har i Chalong och luncha dar innan vi aker hem till resorten igen och solar & badar vid poolen.

Jag onskar dig en lovely dag och TACK igen for era kommentarer och e-mail, de gor mig HAPPY, HAPPY, HAPPY!

Och till sist… min JIG fyllde ar i lordags och da kandes det extra trist att vi ar sa langt ifran varandra…. men vi ska ta igen firandet da han kommer tillbaka "hem" till Phuket 🙂

Carpe Diem!!!

Kramar!

Kategori: Allmänt | 17 Comments

17 responses to “Lite “serios shopping”…!”

 1. Anna says:

  Jag blev helt kär i toppen från French connection, supersöt, kommer att passa dig perfekt! Kram!

 2. Pethra says:

  Vilken härlig blus/topp, hur söt som helst! Ni ser ut att ha det så underbart där nere, man blir ju lycklig bara av att se hur lovely ni har det!

 3. Klart du ska ha hatten på dig! Sist vi var i Thailand, 2006, så hittade jag en sådan hatt. Provade den och såg riktigt “hot” ut, i 6e månaden! :-)E låg ju i magen. Men jag fegade uuur! Ångrade mig efteråt, så nu om några veckor då vi åker ner så ska jag definitivt köpa en! *kram*

 4. Maria says:

  Lyckad shopping (!) och hatten behöver inte bara hänga där utan du kan säkert hitta ett passande tillfälle där nere för att använda den 🙂

  Hoppas att ni får en härlig måndag och en toppenstart på veckan 🙂

 5. karin says:

  oj va snygga kläder, vilken solståle din lilla docka är,alltid glad på alla kort,ha de gott

 6. Micaela Göteborg says:

  Jag blir lika glad varje gång jag klickar in här och ser at du har skrivit! Det är ju nästan löjligt va fäst man kan bli till en blogg. Ville bara tacka för att du förgyller många stunder! Ni ser ut att ha det fantastiskt där nere och du har inrett allt jättefint! Ha en fin dag! Nu fick jag energi att ta tag i dagen!:) Sköt om er! kram

 7. Jill says:

  Härliga fynd! Roligt att ni har det ¨så bra därnere. Kommenterar inte så ofta, men läser flitigt.

 8. Kristin says:

  Jätte söt blus du köpt!

 9. Sali says:

  svara gärna på frågan i min blogg! =)

 10. Angel says:

  Gud så härligt detä r att alltid besöka din blogg =) ha en underbar kväll

 11. Tobias says:

  Ha det fortsatt härligt i thailand 😀

 12. Alexandra says:

  Super fina saker,har du köpt hängaren där nere oxå?den var sååå fin tyckte jag!vill ha en likadan!!

 13. Emma says:

  Fina shoppingfynd! Det känns så Thai med stråväska, blus, shorts och hatt! /Emma

 14. Lovisa says:

  Hej hej! Jag är en nyss fyllda 18årig tjej, går sista året på gymansiet. Nu under 3 dagar har jag läst hela din blogg, alla dina inlägg, och jag är helt stum, du är min nya förebild. Sen länge har jag drömmt om att en dag öppna min egen affär med fina kläder för stora och små bebisar/barn samt lite inredning och smått och gott. Men idag ser sammhället ut så att dom säger “satsa på något stort jobb” utbilda dig i 8 år, till mäklare eller något. Men sen läser jag din blogg och du har levt exakt det liv jag vill leva n’är jag blir lite äldre (börja komma in i den ålder nu) samt lever du de liv jag önskar så innerligt jag lever om 13 år. Jag är så himla imponerad, och du har inspererat mig så otroligt mycket, jag älskar att läsa din blogg och kommer fortsätta. Din blogg kan ha förändrat min framtid för jag ska satsa på min dröm, få jobberfarenheter utbilda mig lite, sen ska jag bannemej öppna min affär, förmodligen i köpenhamn för i malmö finns det nog inte så stort intresse, ville bara säga TACK, tack tack tack! Jag har skrivit ett litet inlägg i min blogg om dig det heter “min dröm” läs gärna om du vill:) kram Lovisa

 15. malin says:

  va fint, grattis i efterskott 😉

 16. Nu har det kommit upp ett par nya tävlingar igen hos mig… kika in vettja!

  Ska du själv hålla i en tävling snart, så säg till mig så länkar jag…

 17. AnnaStina says:

  TAAAACK for era underbara kommentarer! 🙂 De gjorde min dag annu soligare!! 🙂 Den knoppbrada som klanderna hanger pa har jag designat sjalv och fatt”Intercraft” att gora till oss. Vi har 3 stycken, en bak dorren pa sovrummet & gastrummet och en innanfor ytterdorren dar jag hanger badvaskorna 🙂

  Och TACK Lovisa for ditt FINA inlagg! Jag sitter har och ar hur rord och glad som helst nu! 🙂 TACK!! Jag skriver lite mer till dig nasta gang jag ar pa internet. 🙂 Onskar dig en lovely dag!

  Kram pa er alla! Ni inspirerar mig att blogga mer och mer och mer…! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *