Liten business woman…!

Allmänt

168397-345

Det gäller att börja hänga med i affärslivet tidigt 😉  Här läser hjärtat – med stort intresse – dagens "Dagens Næringsliv" (=Dagens Industri) på morgon. Sött! 🙂 Att sitta och tugga på tidningar och sen kasta dem på golvet är just nu en av hennes favorit hobbys 😉

Dagen idag blev en "fixa inför Thailand resan dag". Efter den härliga lunchen gick jag och sessan en snabb shopping runda och sen hämtade JIG oss efter kl.17 gröten (rutiner, rutiner, rutiner..) och vi körde till Fru Lyng på CC-Vest. Shoppade fin resevagn, söt baddräkt och diverse annat smått & gott. Bl.a. sött rosa moskito-nät i rosa med rosa blommor på 🙂

Hämtade Mc.D middag på vägen hem och vid 21 somnade en jätte trött prinsessa. Hon var så trött att vi för första gången på LÄNGE hoppade över kvällens bad och gick rakt till sängen istället.

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “Liten business woman…!”

  1. Lina says:

    För länge länge sen jobbade jag på CC Vest… jag blir nostalgisk när jag tänker tillbaka. Och nu när 17:e maj närmar sig så saknar jag Oslo enormt… får nog bli en tur till sommaren!!

    /Lina

  2. AnnaStina says:

    Ja, 17:e maj borde alla få uppleva! 🙂 Det är så otroligt speciellt att jag förstår din saknad.. Tycker absolut du ska förgylla Oslo med ett besök i sommar!
    Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *