Live chat med mig kl. 16.00!

Allmänt

168397-2709
Jag & Johanna åt en jätte mysig lunch på Orchid Resort i Karon idag. När vi är ute och äter själva så känns Johanna mer som en veninna än en dotter, vi bara sitter där och titta på alla människor och myser… 🙂

Phuket kl. 15.05, torsdag kväll.

Just nu behöver jag pigga upp mig med något kul så jag kom på den briljanta idéen att köra min första chat med er läsare! 🙂

Så – klockan 16.00 är jag "all yours"! 🙂

Ni frågar i kommentarsfältet och jag svarar.

Om du har någon vän som du vet brukar läsa min blogg så kan du ju tipsa honom / henne för man vet aldrig när denna möjlighet dyker upp igen 😉

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “Live chat med mig kl. 16.00!”

 1. maria says:

  Det lät ju riktigt kul, synd bara att man börjar jobba vid 16 men iofs har man läsning när man kommer hem ikväll att se fram imot 😉 Hoppas att du/ni får en härlig chattstund och en underbar kväll!

 2. AnnaStina says:

  Maria-
  Å så synd då… men det blir ju fler tillfällen! 🙂 Och om du har någon fråga så finns jag redan här 😉 Önskar dig en riktigt trevlig kväll på jobbet. Kram! 🙂

 3. Sofia says:

  Jag undrar om du fortfarande är svenskmedborgare efter alla dina år i Norge 🙂

 4. LinnM says:

  vad underbart ni verkar ha det. Den 22 mars reser jag ner till Karon, längtar så, men mycket ska göras innan 🙂 Jag behöver verkligen slinga håret (har blont) blont, men har svårt att hinna innan jag reser. Vet du någon bra salong som kan färga och kan de färga blont, pris? haha, lät konstigt det där men du förstår nog vad jag menar. Jag vill inte ha gula slingor eller så. Ha det kanon. kram

 5. AnnaStina says:

  Sofia-
  Ja, jag är och förblir svensk medborgare 🙂 Kram! 🙂

  Linn M-
  Jag rekommenderar dig absolut att fixa håret hemma före du reser för jag vågar inte lita på salongerna här nere. Själv fixade jag håret då vi var i Singapore av precis den orsaken 🙂 Men jag har hört att det är hur billigt som helst med slingor här nere, frågan är ju bara hur gult det blir?
  😉
  Du kan se fram emot en fantastisk resa!! Jag och Johanna var på Karon idag och där är det hur mysigt som helst! och nu är det lite mindre folk också så man slipper trängas på stranden 🙂 Trevlig resa! Kram! 🙂

 6. Sofia says:

  Vad heter Johanna mer än Johanna? 🙂

 7. AnnaStina says:

  Sofia-
  Min Johanna heter Johanna Alexandra Johansson 🙂

 8. Sofia says:

  Pratar du bara svenska med henne och JIG norska?

 9. AnnaStina says:

  Sofia-
  Exakt så är det.! 🙂 Nu kör jag chatten i ett annat inlägg 🙂

 10. Lena says:

  Så man är sent ute för att kolla läget….hm 17:18, så klart du borde ligga i sängen för natten.

 11. LinnM says:

  tack kära du, men då tror jag att jag skippar att blondera håret. Har verkligen inte tid innan, men man vill ju vara fin till semestern. Ha det kanon. kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *