LIVE IN THE MOMENT!

Allmänt

27f76932db47d0114e08b5bf0374453a-494x640

Dagens tänkvärda.

Mooooorning sweeties! 

Oj, oj, oj, vilka dagar detta är… jag har lätt huvudvärk och fjärilar i magen på samma gång och jag vaknade nog 27 gånger i natt och låg och funderade… Och vet du, senare idag vet vi kanske…..?  Och i så fall ska jag självklart berätta för er i morgon…!  Åh livet alltså… det är verkligen en spännande resa och jag vill leva det fullt ut! Inte sitta fast i stolen och inte våga… Men det är inte alltid så lätt att hoppa… För man vet vad man har men inte vad man får you know… Men vågar man inget så vinner man inget och känslan av att det inte är för evigt hjälper för bättre att prova och ångra än att bli stående på ett ben och inte prova alls!

Nej, nu ska jag sluta tala i gåtor…!  – här i Oslo strååååålar solen idag, träden grönskar (det blir grönare för varje dag, såååå vackert) och Johanna kunde gå till skolan utan ytterjacka. Det mina kära bloggvänner är ett fantastiskt härligt vårtecken!  och på tal om fantastiskt…. På min resa till Luleå förra veckan så hade jag som jag berättat för er 2 speciella möten och det ena var med vackra Anna från Sveriges Mästerkock. Hon stod och tog emot med ett stort smil där fram i flyget då jag klev ombord och sen hade jag förmånen att få prata en hel del med henne under flygningen. Vi bara båda rörande överens om att 2015 är året som gäller! Det är nu förändringarna ska ske och det är nu vi ska ta det där steget mot något nytt…!  Vårt samtal på den där flighten inspirerade mig verkligen och jag blev SÅ glad då hon smsade över de selfies hon tog på oss. (min tfn var trasig då så hon var snäll och tog med sin). 

11009389_10152766876960796_8307809738277568160_n

Jag ser lite halvgalen ut vid sidan om smäll vackra  Air Steward Anna. Hon var sååå duktig i Sveriges Mästerkock och jag är imponerad över att hon kombinerar karriär & 5 barn på ett så inspirerande sätt (och om du läser det här Anna: tusen tack för bilden! och tusen tack för att du förgyllde min resa med vårt trevliga samtal!).

Och vet du, hon den andra tjejen, som jag mötte på en annan av flighterna förra veckan, har jag också kontakt med och det värmer verkligen mitt hjärta…!  Så ja, den där resan var speciell på många sätt…och dessa möten hade aldrig kommit till om jag inte tagit tillvara de där stunderna och fångat ögonblicken.

Nej, nu måste jag lägga in högsta växeln och köra på här!

Önskar dig den allra bästa tisdagen och du, kom i håg, lev i nuet! 🙂

P.S på tal om att mötas på 10.000 meters höjd…. ni vet väl att jag mötte JIG på en flight!? Oh yes, på flyget mellan Stockholm & Oslo för ja, i sommar blir det väl 10 år sen?! Oh my… tiden flyger! 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “LIVE IN THE MOMENT!”

 1. Ditte says:

  Spännande det du har framför dig! Tycker som du att man skall ta de chanser som man kan. Vi bodde i Peking i nästan fyra år och det är det bästa som hänt. Och vilket utgångsläge att ha hela Asien på några flygtimmar bort.
  Norge finns kvar….
  Önskar dig trevliga dagari Stockholm.

  • gizmolina says:

   Wow, Peking? Det låter häftigt! Hur gamla var era barn då? Vi leker ofta med tanken om att bo i vårt hem i Phuket en längre period i livet igen, senast vi gjorde det var då Johanna var 16 månader så det börjar vara en stund sen… Men det är inte det som vi eventuellt ska göra nu men det är härligt att veta att möjligheten ligger där! 🙂 Och som sagt, Norge finns alltid kvar!

   Önskar dig också riktigt trevliga dagar Ditte! Kram!

 2. Merethe :) says:

  Hei Anna-Stina,

  SPENNENDE dager du/dere har foran dere skjønner jeg!!! <3 Regner med at det er snakk om evt. å flytte utenlands og jeg sier som Ditte over her – JUST DO IT!!! Selv har jeg bodd i mange land (over hele verden) og aldri angret et sekund på alle de landene, kulturene, nye opplevelsene, livslange venneskapene og forholdene det har bragt med seg!!! 🙂 Gleder meg til å høre hva dine/deres spennende nyheter er! MASSE LYKKE TIL! 🙂 PS: Phuket i påsken var FANTASTISK – la oss møtes til et glass med bobler snart!!! <3 Har sendt deg FB PM, så innboks meg gjerne når du har tid. STORE klemmer fra Merethe 🙂

  • gizmolina says:

   Vackra fina du! Åh så glad jag blir över att hitta dig här! & förlååååt att jag aldrig fick svarat dig när du var i Phuket. Denna våren är heeelt crazy med utbildning etc. så jag får helt enkelt inte till allt…. Men det värmer mitt hjärta att läsa att ni hade det fantastiskt! 🙂 Och ja, vi ska definitivt mötas över bobler en dag snart! Det vore SÅ trevligt! Jag hör av mig snart ! Promise! Sen är det ju bara helt galet spännande allt som händer just nu… så miljoner tack för sprudlande & inspirerande feedback Merethe! Livet är här och nu så det är bäst att ta tillvara det…!

   Önskar dig magiska dagar fyllda av lyckliga stunder! Kramar! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *