LIVE YOUR DREAM.

Allmänt

2ac14e8b238faf7a3f1ed08d2a407c3f

Dagens tänkvärda.

Kära bloggvänner! 

Jag har inte känt mig så besviken & ledsen på väldigt många år så jag både la mig och vaknade med huvudvärk (i.n.t.e. vanligt!). Uff, det är förfärligt trist att vara så besviken på någon som står en så nära…. det känns i hjärtat

Men – vi har alltid ett val.  Antigen så kan jag lyssnaandra, eller – så kan jag lyssna på mitt eget hjärta och det är precis det jag tänker göra för vi får aldrig låta andra slå hål på våra drömmar bara för att den kanske inte passar dom eller de kanske inte förstår den… För våra drömmar bor inne i vår själ och de kan inte flyttas över till någon annan så att den känner känslan

Så, om det är något som du gått och tänkt på i en evighet men inte tagit tag i så är det dags nu! Låt 2015 bli året då du förverkligade en dröm och tog ett val som fick dig att sprudla av glädje, inspiration & förväntan! För t.h.i.s.  i.s.  i.t. !  Livet är här och nu och det enda vi vet är att dagarna som passerar aldrig kommer tillbaka…

c208723747342141b28d00a00fddb74a

En målbild för mig: till sommaren ska jag f.i.r.a. en sak som jag ska genomföra i vår

Nu ska jag ta och koka ägg + fixa en fruktsallad här. Soooolen skiner över Oslo och jag ska göra ALLT jag kan för att hitta tillbaka till mitt glada humör. Bra musik & lite dans brukar hjälpa. Jo, jag dansar ofta framför spegeln och just nu gärna till den HÄR.

Tusen 1000 TACK för alla omtänksamma kommentarer jag fick igår. De värmer mer än ni kan ana!

All kärlek till er mina fina bloggvänner!  🙂

Puss & Kram!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “LIVE YOUR DREAM.”

 1. Line says:

  Ønsker deg en fin dag med sol og alt. Jeg sitter nedgravd i papirarbeid av den skikkelig kjedelige sorten og skal lytte til ditt råd om å høre på musikk og danse. Dans deg igjennom dagen!

 2. Kristine says:

  Lytt til ditt eget hjerte og la håpet komme fram.

  Ønsker deg alt godt og håper litt dans og glede kan hjelpe på.

  Ta godt vare på deg selv.
  Masse kjærlighet til deg 🙂

  Klem, K 🙂

 3. Cecilia says:

  Finns ingen som kommer att tacka dig för att du inte lyssnade på ditt eget hjärta.Det är precis som Nickelback sjunger i låten “What are you waiting for”.
  Var rädd om dig och hoppas du får en fin dag <3

 4. Lynetmor says:

  Hei, innom for å gi deg en klem

 5. Anna says:

  Klem kommer herfra også !

 6. Sara says:

  Heja dig! 2015 kommer bli ett bra år.

 7. Monica says:

  Klem fra meg også

 8. Elisabet says:

  Kram till fantastiskt peppande du! Känns som mycket trist drabbat dig senaste tiden. Hoppas du snart känner dig bättre och njut av det positiva! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *