LIVE YOUR LIFE!

one-live-life-it

Goooodmorgon mina kära fina bloggvänner! 

Jag vet inte riktigt vad som gör mest ont idag…? det att jag fick mig en rejäl känga här på bloggen igår eller min vänstra fot….? Men inser att det är foten (var till läkaren igår och väntar nu på tid för röntgen… har fruktansvärt ont) för det att jag skulle vara en frustrerad houswive som söker fåniga egotrippar p.g.a. att jag bokar en limousine till min dotters kändisfest det kan jag lätt skaka av mig (jag jämförde på kul med om jag bokat Leos Lekland istället, det kostade exakt samma, men det hade ingen brytt sig om).  Men det att jag blev tillsagd om att jag inte förstår att det är de barn som inte har god råd som är de som blir mobbade DET kan jag i.n.t.e. skaka av mig.  Det är nämligen så, kan jag tala om, att barn kan vara elaka mot varandra oavsett vad det står på föräldrarnas bankkonto. Så – den där generaliseringen önskar jag att du som skrev så fick prata mer om så, du får gärna mejla mig på: annastina@gizmolina.com

Det är ju så här mina vänner att vi har ett liv och det livet måste vi alla leva precis som vi vill. Om jag vill boka en limousine till min dotters 10-års fest, ja då gör jag det, för jag lever inte i sen. Alltså jag tänker inte: nej, det kan jag inte göra nu för det ska vi ju göra sen (då hon tar studenten tex.), för vet ni: sen kanske inte kommer…. och när sen eventuellt kommer ja, då kanske inte möjligheten finns där…  Så mitt dagens tips: lev varje dag!!! tänk utanför boxen och vänta inte på sen för this is it! dagen idag är en gåva och det att vi får vara här och leva livet är ju inget annat än magiskt! 🙂

14184485_10153781792950796_716203647334583584_n

Nej, vi är ingen A4 familj. Vi lever livet efter : carpe diem! (vips! så bor vi i både Luleå & Oslo också har vi plötsligt köpt ytterligare en lägenhet i Thailand (ska berätta mer om den sen för den kan ni hyra!) ) och ser till att ha så mycket kul som vi bara kan! (jag försöker sätta guldkant på vardagen med små saker som tex ett sugrör i frukostglaset till Johanna och glassfest på en tisdag). Bilden är föresten från då vi firade Johannas födelsedag på Tivoli i Köpenhamn. Såååå gøy! 

Nu ska jag ta och njuta denna fantastiskt vackra höstdag. Solen strålar och jag känner mig taggad! Och du – slå på ljudet på datorn och titta på den HÄR heeeelt fantastiska filmen.  Ibland har vi alla behov för att freaka loss… speciellt då vi får lyssna på en massa bla bla bla

Önskar dig den allra bästa dagen! You goooo girl!!! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 28 Comments

28 responses to “LIVE YOUR LIFE!”

 1. Madelene R says:

  Härligt att leva livet!! Gör som NI vill det finns alltid människor som är avundsjuka och har åsikter om ditt och datt!!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för härligt peppande feedback Madelene! Nu sitter jag här med ett stort smil! 🙂

   Önskar dig en magisk dag fylld av positiv energi! Kram!

 2. Elisabet says:

  Härliga du och din familj! Klart ni får göra precis vad ni vill, och du är så glädjespridande som bjuder på det! Fortsätt glittra! Kram

  • gizmolina says:

   Åhhh tusen 1000 miljoner t.a.c.k. för magisk feedback Elisabet! 🙂 Jag blir så enormt glad då jag läser att jag är en glädjespridare. Det värmer mitt hjärta!!

   Jag önskar dig en magisk onsdag (lill lördag idag!) fylld av solsken & glitter! Kram!

 3. Ida Marlen says:

  Ikke bry deg om negative kommentarer, de er bare misunnelige!
  Jeg heier på deg! Og som du sier; vi lever bare en gang!

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner TACK för härlig feedback Ida Marlen! 🙂 Jag blir så glad då jag läser att du heier på mig, det värmer. Och ja, vi lever som sagt bara en gång så det gäller verkligen att ta tillvara dagarna för ingen vet vad som väntar oss i morgon…

   Önskar dig en magisk dag fylld av glädje & solsken! Klem!

 4. Karin says:

  Älskar din inställning :)skit i dumma kommentarer,jag tycker du är grym iallafall:)))ha en fin dag Kramar

 5. Mussi says:

  WORD!!!!

  Lev hver dag som det var den siste og du vil en dag få rett!

  Kos dere og ikke la de som er misunnelige stjele din energi herlige du 🙂 Ha en super dag.

  Klemmer fra meg

 6. Christina says:

  Heja dig, bry dig inte om avundsamma människor.
  Tycker du är en helt fantastisk och omtänksam person:)Livet är till för att njutas!

  Kramar

 7. Heja dig!du är bäst <3 skönt att du äntligen gick till läkaren med foten,ta hand m dig!det lät väldigt intressant om eran lgh som ni köpt i Thailand (= jag skulle gärna ställa mig i kö för att hyra den i framtiden (=
  Ha en fin dag!
  Kramar

 8. Ulrika says:

  Blir så glad av din blogg, fortsätt precis som du gör. Limon var ju en superidé, man blir bara positivt inspirerad här och det räcker för mig 😉

  Kram från Ulrika

 9. Pia says:

  Guldkanter på vardagen behövs alltid. ! Kul med nya lägenheten i Thailand är det i samma område så är det ju toppen om släkt och vänner skall komma så vet ni att den finns. Och den där kommentaren som du skrev om den har jag inte läst.
  ha en bra dag och hoppas du har samma vänder som Sthlm bjuder på = sol + värme

 10. Jag tänkte verkligen igår att de finns ju inga kul bloggar eller instagram längre. Sen tänkte jag jo den jag verkligen besöker varje dag som bara känns kul, glitter och glamour det är ju gizmolina! Härligt med lite verklighetsflykt och inspirerande till att sprida rosa glitter över ens eget liv. Keep up The good work!

 11. Klart man ska njuta här och nu – man vet aldrig hur livet eller ekonomin ser ut om 20år!
  Och ja, det finns barn som inte kan få allt och lite till men så är ju livet och jag tror det är att förminska dessa barns upplevelse genom att tycka synd om dem…när mina tjejer hade kalas på Leos för alla tjejer på dagis (kan meddela att det var dyyyyrt, haha) så var det barn som var där för första gången och deras mammor tackade efteråt för att barnen varit så lyckliga över att ha varit på Leos och för att kunna ha en Leos-gympakasse som dagisväska, så istället för att se det negativa kan man ju se det positiva i att man gör roliga saker för många barn! Samtidigt måste jag sticka ut hakan lite och säga att man har bara ansvar för sig själv och sina barn – jag vägrar leva på ett visst sätt för att passa in…

  Och du, vilken rolig bild – det ser ut som JIG har skjortan uppknäppt ända ner till midjan :-))

  Kram fina du!

 12. Sen vill jag bara säga en sak till (kände att jag gick igång på det här, haha) – har man barn som mobbar eller blir mobbade pga familjens ekonomi så är väl det ngt att ta tag i isf?!
  Att mobba/bli mobbad är ett stort problem i skolan men det är inget som kommer försvinna även om alla familjer börjar leva exakt likadant – att skriva att barn kommer bli mobbade pga ett födelsedagskalas är otroligt naivt- och om barn inte vill ha födelsedagskalas för att ngn annan har ett finare kalas, då kanske ma bör ta ett snack med sitt eget barn, förklara vad som är viktigt i livet och att alla har olika förutsättningar… Genom hela livet kommer det alltid finnas ngn som har det bättre än en själv och det är ngt man måste förhålla sig till!

 13. Åsa says:

  Lev livet och lev det precis som DU/NI vill!
  Ha en bra dag!

 14. Tina says:

  Alla lever olika – det är något vi alla måste acceptera. Jag blir lite avis att du får ordna med kalas. Mina barn är 9 och 10 och här är kalas “ute” och ingen har det längre för att det är barnsligt. På sin höjd att de väljer ett par kompisar och bjuder på pizza / bio. Då väljer de även bort presenter. Heller gör de nått tillsammans

 15. Martina says:

  Skaka loss och kör ditt härliga race! Kan man så ska man

 16. Eva says:

  Jeg er overhode ikke misunnelig, har ingenting med det å gjøre. Hadde jeg hatt 10 millioner på bankkto hadde jeg uansett ikke leid det til en 10 åring. Jeg får mene det jeg vil, om andre syns det er en superide å la 10 åringer kjøre rundt i limmo så ok!

 17. Jane says:

  Hvis min datter på 8 år hadde spurt meg om vi kunne leie limmo til hennes bursdag, så hadde jeg nok sagt nei… ( sier ikke at din datter har spurt etter dette… Tror kanskje heller hun har en kreativ mamma ;-))For det”gjør man liksom ikke” til småbarn… Men, hvorfor ikke egentlig? Om man vil legge utgiftene på det eller Bowling, action ball, Leos lekeland eller annet får vel være opp til hver enkelt. Selv slår jeg et slag for den gode, gamle bursdagen hjemme. Som du jo også gjør… Med litt ekstra glitter på! Synes bare du er herlig kreativ! 🙂 Fortsett med det du! Bloggen din er positiv og ærlig! Den gir meg glede og inspirasjon, tips og innimellom også ting å tenke over! Håper du fortsetter i samme stil videre! Og du, den boken du skulle ville lage. Jeg kjøper den! 🙂 klem

 18. Lillyk says:

  Word! Du är unik. Tack för allt du delar med dig av. KRAM

 19. Maria says:

  Bra skrivet av dig!

 20. Joss says:

  Du är FAB! <3

 21. Maria says:

  Hej igen! Fortsatte att fundera över dina ord. Jag & min man har alltid rest mycket med våra barn ända sedan de var små. Vi har även satsat på underbara skidresor under skolloven. Nu är min äldsta dotter sjuk i en kronisk sjukdom och orkar inte mycket… Vi tänkte åka till en dyorstad i Europa under nyår då hon inte tål värme så bra men i går sa hon: mamma, vi väntar m att boka, vet inteom jag orkar. Jag är så glad över att vi satsade och reste med våra barn när de var mindre för man vet aldrig vad som händer i framtiden. Kram! V

  • Men åh- blev så ledsen av att läsa din kommentar om din sjuka dotter!
   Och samtidigt så glad att ni tagit vara på livet, för man vet verkligen aldrig vad som händer imorgon/nästa vecka eller om ett år!
   Jag önskar er allt gott och jag hoppas ni kommer iväg på er resa!
   Kram!

 22. Sunniva says:

  Såå kloke ord synes jeg!✨ Du er en stor inspirasjon når det gjelder positiv tenking, sette pris på små ting i hverdagen og det å leve livet her og nå! Tusen takk for alt du deler og at du er så ærlig på bloggen! Det gjør at bloggen din blir veldig ekte og man ser at det faktisk er et ekte menneske bak bloggen og ikke bare en fasade. Fortsett sånn! Herlig å titte inn hos deg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *