Livet är en lång skola.

Allmänt

168397-1370
Här leker mitt hjärta med sin boyfriend Elian igår. Jag är övertygad om att de lär sig massor av varandra när de är tillsammans.

Jag har lyssnat på mängder av intressanta och begåvande människor på inspirerande seminarium, utbildningar och konferenser genom åren och då har jag oftast gjort massor av anteckningar och några av dessa plockar jag fram då och då för att påminna mig om vad de sagt.

Och idag har jag lust att dela några av de här anteckningarna med er. Tyvärr är mitt hjärta inte alls i form så jag måste återgå till henne strax men, här kommer i alla fall några av dem:

*Livet kan bara förstås baklänges men levas framlänges. / Evert Gummesson

*Vad jag än säger och hur jag än säger det så kommer det att bedömas. / Jonas Enhage. (Forsman Bondefors)

*Man förändrar ingenting / utvecklas inte om man inte förändrar något hos sig själv. Exempel: Om jag lyssnar på P1 på radion men vill lyssna på P3 så blir det inte bättre av att jag höjer volymen. Jag måste förändra inställningen på radion för att få in P3.

Jag skriver med om det här senare idag i "the story of my life". Nu ska jag och hjärtat klä oss och gå ut i det vackra soliga höstvädret. 

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Livet är en lång skola.”

  1. Victoria says:

    Åh, vad din blogg är bra. Det är inte alltid så lätt att komma ihåg att vara positiv när livet inte gör som man vill. Men då är det bara att läsa här 🙂 Tack!

  2. Cille says:

    Vad söta de är tillsammans! Hur stor är åldersskillnaden?

  3. Sofia S says:

    Du är fantastisk tjejen, ville bara säga det! 😉 Stor kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *