Livet är oförutsägbart…


Idag har jag på mig t-shirt från Splendid, cashmere kofta från Juicy Couture, tights från Zara och mina vanliga favorit smycken…

Jag mötte en bekant då jag var på väg hem efter några ärenden. Som vanligt så sa jag “hej! allt bra?” . “Det är sådär.. Men du då?” svarar hon och jag berättar om sköna dagar på Mallorca innan jag säger “men hur har DU det? Du sa att det är “sådär”?  Då berättar hon att hon fått bröstcancer och att hon snart ska in för en 2:a operation och om alla behandlingar hon har framför sig….

Den här månaden kommer jag att bära det rosa bandet och mina tankar går , förutom till hon jag mötte idag, till 2 andra kära vänner som varit igenom behandlingar för bröstkreft. Ni vet själva vilka ni är och jag vill skicka VARMA KRAMAR till er !!    (och jag vill även KRAMA er bloggisar som har bröstcancer).

Nu kommer mormor & Johanna hem (hör att de är på väg upp trappen) så då blir det nog snart middag. Hörde rykten om köttbullar… 🙂

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Livet är oförutsägbart…”

 1. Maria says:

  För ett drygt år sedan trodde jag mitt liv var slut.Att ge min man & mina väninnor instruktioner hur de skulle ta hand om mina 2 små hjärtan var obeskrivligt madrömsaktigt, overkligt smärtsamt!
  Det ska inte en mamma behöva uppleva. Jag besegrade min sjukdom & har lärt mig att inte ta någon/något för givet. Tack för att Du fyller på livsglädje i så mångas liv. Krams m

 2. Anonymous says:

  Så flott at du skriver om dette, du har jo mange lesere, og en unik sjanse til å "spre ordet". Kanskje du kunne poste eller legge en link til hvordan og når man skal sjekke brystene for kuler?
  Ha en super kveld, i morgen er det fredag!!!

 3. Stina says:

  Huvva, man blir alltid lika berörd när man hör om någon som fått bröstcancer. Lustigt nog när jag sitter och läser ditt blogginlägg är jag på väg att skicka in en beställning efter klänningen som du hade i augusti som designats till förmån för cancerfonden, har bara gått och väntat efter att få en snygg klänning som även ger bidrag till välgörenhet : )

 4. cecilie aspenes says:

  Kjære Anna-Stina:)

  Tusen takk for klemmen i forbindelse med din omtanke for "Rosa Bandet". Jeg er den ene av de to du nevner i din blogg, og jeg blir dypt berørt av at du har meg i dine tanker.

  Det å få brystkreft, unner jeg ingen! Men vi som lever med denne sykdommen i ung alder, vet at vi også finner en mening og en refleksjon over livet som vi kanskje ikke hadde hatt om ikke sykdommen rammet.

  Selv er jeg som legene sier uhelbredelig syk. Jeg har for en uke siden startet nok en cellegiftkur -og må samle krefter til dagene som kommer.

  Men størst av alt er kjærligheten! Ta vare på hver dag i livet.

  Stor kram fra en som vet hvor dyrebart livet er:)

 5. Åsa says:

  Oktober är en rosa månad i Sverige. Jag önskar att det fanns ett band och en månad för varje cancer form(tyvärr finns det väl mer cancerformer än månader). Vet att Vimmelmamman har tanke på brunabandet(tjocktarnscancer). Usch det finns så många konstiga cancerformer och denna månad tänker jag EXTRA på alla som har cancer i alla former.Min pappa gick bort i cancer i Juli och då såg jag på mycket nära håll vad denna JÄVLA sjukdom kan göra med en människa…Usch nu börjar jag grina!
  Ta hand om er och alla nära och kära… ring någon du inte har pratat med på länge,imorgon kan det vara försent.
  Ha en underbar helg och tack Anna-Stina för en underbar blogg!
  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *