Livet ska njutas!


Oss igår på Nai Harn Beach.

Phuket kl.10.10, torsdag fm, +31,5 grader & SOL!

Igår hade vi den bästa dagen! 🙂

Först badade vi i poolen, sen åkte vi till beachen och njöt solen och sen hade jag & Johanna den mysigaste kvällen!


Johanna mumsar på glass och tittar på dvd igår kväll.

Vi  satt på golvet hela kvällen och åt massor med glass och lekte med alla leksaker och tittade på Johannas favorit dvd´s och ja, det var helt enkelt en riktig "Johanna kväll" och en sån där kväll som jag efteråt kan undra varför vi inte har haft mycket oftare? 🙂

Nu ska vi göra oss klara för dagens tur. Vi ska till några interiörbutiker, innom "Central Festival" en snabbis, och sen ska vi till Patong. Vi ska kolla in ny snygg & fräsch restaurang som jag länge velat se så detta blir en riktigt härlig dag och jag ser verkligen fram emot allt vi ska göra! 🙂

Livet ska njutas mina vänner så njut dagen idag och fyll den med sånt som gör dig lycklig! 🙂

Ska bli kul att berätta om vår dag senare.

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Livet ska njutas!”

  1. Tila Tequila says:

    fy fan vad du är snygg. jag hoppas jag är lika snygg när jag når din ålder.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *