Livets resa.


Mitt älskade hjärta som har förändrat mitt liv.  Bilden är från i mitten av mars.

Ibland när jag tittar på Johanna så känns det helt overkligt att hon är min dotter, att jag har barn och att jag är mamma. Att bli mamma har aldrig varit någon längtan eller dröm för mig så därför har det varit en extra stor omställning att få barn in i livet. Plötsligt får jag prioritera annorlunda, sova mindre och laga mer mat än jag någonsin gjort …   också får jag gå runt och vara galet förälskad i en liten tjej som har kommit ut från min mage !  🙂

Livet är verkligen en spännande resa och varje dag är en gåva som ska njutas.

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Livets resa.”

 1. Louise says:

  tack för en mysig morgon läsning!

  Gillar din blogg, keep up the good work =)

 2. Pethra says:

  Visst känns det ganska mäktigt och ofattbart!?! :o)

  Hoppas ni får en härlig dag och att solen lyser på er!

 3. Anna says:

  Jag håller med. Jag tycker fortfarande att det känns overkligt när jag pratar om Leo som min son. Liksom hallå, har jag en son??!!!

 4. Madelene(L) says:

  Hej.

  Hoppas allt är bra och att helgen varit underbar. Jag och Emma har påsklov och det är underbart och solen skiner på en blå himmel så jag skall snart göra mig en kopp kaffe och gå ut på altanen och sola litte.Hoppas eran dag blir bra.

  Kram på er.

  Madelene

 5. Camilla says:

  Du får mig att längta efter att skaffa barn när du skriver sådär 🙂 Och jag är bara sjutton år!Låter helt underbart!

  Ha en bra dag

 6. Nelly says:

  det är riktigt häftigt! 🙂 jag hoppas så att jag också får vara med om barnresan snart. längtar som bara den. 😀

  din lilla prinsessa är sååå söt!

  kram

 7. Josefine says:

  Fick precis samma käns som du beskriver igår när sonen och jag stod och såg ut över havet… Se inlägg på min blogg. Det känns så stort och overkligt!

 8. pangis says:

  Visst är det häftigt:-) Och det bästa av allt.. den där kärleken går aldrig över, jag tittar på min snart 16 åriga dotter och är fortfarande lika kär i henne..som man bara kan vara i sitt barn.. Sen kanske inte hon är lika kär i sin mamma längre men det är en annan sak:-) Någonstans har vi alltid samma fina relation, hon kommer ofta tillbaka till "mammas famn".

 9. Elin says:

  Det är UNDERBART!

 10. Sandra says:

  Vilken gullig bild!

  Har läst din blogg i månader nu, kan inte sluta läsa. Du inreder så fint och har en sån skön stil.

  Hoppas allt är bra med dig & Johanna, kramar!

 11. Och jag kan lova att den lilla tjejen kommer att avguda sin mamma!!! Och dessutom så kan du ha i åtanke att du alltid kommer att älska din dotter!

 12. Pia says:

  Hei, så koselig tekst. : )

  Jeg leste hjemme-hos artikkelen i Kamille – du det virkelig hyggelig hjemme! kan jeg spørre hvor du har kjøpt lampene som henger over spisebordet? Veldig fine.

  P.

 13. Lena says:

  Hej och stoooor kram!

  Visst e barn bara för härliga! Jag e 36 år o fick just se min fyra månader gamla son Johannes svänga sig fr mage till rygg! Jag e så glad så tårarna rinner! Jag kan inte heller förstå att han har kommit ut ut min mage och mitt liv e oxå helt förändrat. Det var bra innan, men nu är det superbra!

  Tack för en trevlig blogg med fina bilder på deig och ditt hjärta!

  Hälsn Lena i Jakobstad

 14. Kari/Hestia says:

  Kjærligheten til våre barn er en evighetskrukke som aldri blir tom. Dette vidunderlige/underbara fenomen at man blir mamma… Hvor stort det er å få dele livet til disse fantastiske små menneskene som etterhver blir store.. Jeg hadde drømmer om karriere, ikke om barn, da jeg var 17, men jeg ble mor 23 år gammel og har aldri angret på det. Nå er det lenge siden jeg holdt min førstefødte i armene for første gang. I mars fylte Hans 21 år, og jeg syns fremdeles det er underlig at jeg har vært med på å skape et fantastisk menneske (som kommer hjem til familien av egen fri vilje!!!)

  Gled deg AnnaStina! Livet med barn er et eventyr hvor vi skriver en ny bit av historien hver dag :o)

  -klem-

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *