LOCKIGT.

Spaghetti kl. 16.00.

Jag hämtade hjärtat ovanligt tidigt i dag för hon skulle till frisören och snacka om att det var bra tajmat att hon skulle dit just idag för  kl. 17  var hon bjuden på 6-års bursdag hos en av girlsen i klassen så då fick hon ju “användning” för de fina lockarna Trond fixade i hennes hår 😉

Hon var SÅ glad över lockarna…  (och ja, nu är 4 tänder borta !)

…och hon älskar verkligen att ligga och få håret tvättat. (hennes dagens = How to Kiss a Frog).

Ska ta och åka iväg och hämta henne på kalaset nu !

Önskar dig ett härligt måndagsmys i höstrusket !!! 🙂

Kategori: Allmänt | 14 Comments

14 responses to “LOCKIGT.”

 1. Miss Tess says:

  Söta J! Så fin i lockarna och How to Kiss a Frog kläderna!

  Kram

 2. Hur söööt får man vara!!!!!Åååå vad fin hon är din tös.Vilken liten goding.Hoppas att hon hade skoj på kalaset.Önskar dej en fin kväll.Kramar Rita 😀

  • gizmolina says:

   Miljoner tack ! 🙂 Johanna hade jätte kul på kalaset tillsammans med sina nya klasskompisar. Önskar dig en fantastisk tisdag ! Kram !

 3. maria says:

  En söt tandlös prinsessa med fina lockar, vilken lycka!!! Ser fram emot bilder på barnrumsprojektet, tänk på att om du blandar in något gammalt/antikt ser det ofta mer levande ut som på dina fina bilder i förra inlägget. Ha en skön måndagskväll du livsglada själ…..krams m

  • gizmolina says:

   Tusen tack för din fina kommentar ! 🙂 och ja, nu är lilla J verkligen tandlös, den 4:e ramlade ur i fredags… Njut din tisdag ! Kram !

 4. Anna says:

  Sötis! Och jag tycker det är såååå gulligt när dom är tandlösa 🙂 *minns* Superfin tjej till en snygg mamma!

  • gizmolina says:

   Gulligt är verkligen ordet ! 🙂 det gäller att ta bilder på gluggarna innan de försvinner… ! Och tack snälla du för komplimangen ! Önskar dig en strålande tisdag ! Kram !

 5. Mrs Moet says:

  Men så söt hon var i sina lockar!
  GUlligt med alla gluggar. Bägge mina tjejer tappar sina tänder i så olika tider så det hinner växa fram nya tänder innan de tappar nästa, så de hinner aldrig få de söta gluggarna.
  Jag tycker det är så charmigt!

  Ha en fin kväll.
  Kram Åsa

  • gizmolina says:

   Fina du ! Johanna har också haft nya tänder som växt upp bakom innan de ramlat ut men bara nere, uppe väntar vi fortfarande på nya…. så vi får njuta söta gluggar en bra stund till 😉 Önskar dig en fantastisk tisdag ! Kram !

 6. Lena i Uppsala says:

  Vilken liten fin tjej du har. Sådan mor sådan dotter, ni är så goa båda två. Hoppas J hade kul på kalaset, hälsa henne. Hon verkar alltid så sprudlande glad och mysig. En riktig skoltjej full av nyfikenhet.
  Ha en mysig kväll tillsammans.
  Kram,
  Lena

  • gizmolina says:

   Du är så snäll ! tusen tack för fina ord ! 🙂 Johanna hade jättekul på kalaset ! och jag tror att det var xtra kul tack vare att det var första kalaset med nya klasskompisarna. Önskar dig en magisk tisdag fylld av lyckliga stunder ! Kram !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *