LONDON DAG 2, DEL 2.

London 2017 Quote

 

Gooodmorgon sköna bönor! 

Oh my, idag ser det verkligen IS-kallt ut ute….helt vitt och frostigt… och då jag checkar termometern så ser jag att det är -11. Det är kallt alltså!  Men solen skiner i alla fall och min lilla prinsessa hon vill sååååå gärna till skolan men hon är helt blank i ögonen, näsan rinner non-stop och idag är hennes röst borta så hon kan knappt prata. Stackars. Men BRA!!! att hon är sååå positiv! Mamma, jag kan skriva lappar i skolan istället för att prata, det går bra! försökte hon nyss… men alltså nej, hon måste tyvärr fortsätta att vara hemma och kurera sig för hon ser verkligen lika förkyld ut som hon är.

Och en till dag hemma med hjärtat betyder en till dag med julpiff, problemet är bara att jag (nästan) piffat klar, har inget mer pynt att ta fram. Ha, ha.  Ja, förutom granarna då… så mina vänner – idag tror jag faktiskt att det händer… jag tror alla granar åker upp från källaren också kan vi ju vänta med att klä dem till typ… i morgon? Ha, ha.  Nej men skämt åsido.  Jag kör på nu.  Lika bra. För nästa helg reser vi bort och sen är det ju advent!  Och du, på tal om att resa…så fortsätter jag med London dag 2 här i detta inlägg nu (du hittar del 1 av dag 2 HÄR), så var var vi? Jo, på Selfridges! 🙂

För mig som fullkomligt älskar discokulor så var den här julskyltningen inne på Selfridges a.m.a.z.i.n.g.!!! Och dessa enorma discokulor åkte dessutom upp och ner….  Hur FAB som helst!!!  Tyvärr så hade vi inte så mycket tid så vi hann bara med våning 4, där jul + toy´s var, kanske lika bra det, för det blev inte direkt ett billigt besök… 

Här är vi tillbaka vid vårt hotell och jag ska inte tjata men alltså Covent Garden… såååå mysigt område! och SÅ skönt att komma bort från Oxford Street som är lite to much i vår smak…   Det är helt OK att åka dit och besöka Selfridges, Claire´s, GAP m.fl. men sen, sen vill jag tillbaka till våra mysiga hoods istället. Och alltså taxibilarna i London, we love them!  och här fick t.o.m. kvällens chaufför vara med på bild. Ha, ha. 

Efter snabbt ombyte på rummet så gick vi iväg till Jamie´s Italian som låg typ 2 min promenad från hotellet. Älskar att bo nära bra matställen så man slipper åka runt sent på kvällen…  Jag åt en riktigt god pasta med räkor. M.u.m.s.!!  Som jag skrev tidigare så var servicen inte helt tipp topp men det var å andra sidan fullsatt i restaurangen så det kan vara orsaken…  Och nej, vi hade inte bokat bord utan chansade och hade tur! så vi behövde bara vänta ca 5 min på ett bord.  (vill man vara säker på att få plats här så är mitt tips att boka i förväg).

Det var en hel del reklam för Christmas party på restaurangen, och för Jamie´s böcker så klart. Helt OK att köra på med sånt då allt ser så här snyggt & fräscht ut!

Sen, på väg hem, så får vi syn på detta precis vid sidan om restaurangen. Jag misstänker att det var julskyltning deluxe som pågick för London var pyntat då vi var där, men de hade inte hunnit gå all in.  All dekor över Oxford Street var tex upphängd men de hade tänt den ännu så vill man ha 110% maxad julfeelings i London så ska man resa dit runt 15 nov. typ. Och ser du föresten butiken The White Company på höger sida?  Jag var självklart inom där men trodde att jag skulle hinna tillbaka… men det gjorde jag inte… så note to self: shoppa där och då! vänta inte.

På väg hem till vårt mysiga hotell igen. Älskar att entré var så där diskret på hörnet av huset och sen var det kul design på hela bygget tycker jag. Vi hade vårt rum på 2:a våningen mot gatan som gå in till höger om J och ….

… jag kände mig verkligen som hemma då jag tittade ut genom vårt hotellrums fönster för träden hade lik belysning som vi har ute på vår gård. Love, love, love it!!! det skapar såååå mysig stämning! (rakt nedanför träden låg både Club Monaco och en Kiehl´s koncept store).

Det blev tyvärr inte en enda bild av mig knipsad den här dagen, förutom den här, som vi skickade till min bästa Jonas mitt i middagen.  Och med den så avslutar jag bloggandet från vår 2:a dag i London.  

 

Oj, nu ringde precis JIG från Hong Kong… fick ett par uppdrag som jag måste ta tag i a.s.a.p. så uppdaterar med fler bilder lite senare. Och tusen miljoner T.A.C.K. !!! för alla kommentarer och all härlig feedback som ni bjuder mig på. You make my days!!! ska svara på alla jag inte hunnit svara på sista dagarna under dagen idag.

Önskar dig en magisk torsdag och hoppas att du har lite varmare väder än oss?! 🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: London 2017, Quote | 6 Comments

6 responses to “LONDON DAG 2, DEL 2.”

 1. Ida says:

  Kan du ikke vise litt av det du har pynta? 🙂 trenger litt inspo

  • Det är klart att jag kan göra det Ida! 🙂 Visade ett par bilder av stjärnorna jag har hängt upp igår, men kan absolut knipsa fler! Blir glad om jag kan inspirera!

   Önskar dig en riktigt härlig kväll! Kram! 🙂

 2. Viktoria-pinkpastry says:

  Åh så kul och läsa om er London resa. Discokulor är så snyggt har köpt flera stycken som jag ska pynta med till nyår tänker att de blir snygga ihop med mina vita stjärnor

  • Vad glad jag blir över du gillar mina London inlägg Viktoria! 🙂 Och ja, alltså man kan aldrig ha för många discokulor om du frågar mig! Ha, ha. Och det låter ursnyggt att mixa de med vita stjärnor till nyår. I London kryllade det av discokulor överallt nu inför julen och egentligen så kryllar det av dem här hemma hos mig också, kom precis på att vi har en discokula i nästan varje rum. Ha, ha.

   Önskar dig en underbar kväll och en FAB morgondag! Kram! 🙂

 3. Cecilia says:

  Har du sett Mr. Selfridge serien på Netflix? Anbefales, jeg elsker den. Butikken skal jeg innom neste gang jeg er i London.

  • Åh nej, den har jag inte sett! Ser aldrig på Netflix… borde bli bättre på det för vi har Netflix men kun Johanna som tittar … Så tusen miljoner tack för tipset Cecilia! 🙂 Ska absolut se den vid tillfälle.

   Önskar dig en magisk weekend fylld av feelgood! Klem! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *