LONDON DAG 2.

London 2017

Nej, nu är det bäst att jag kör på och bloggar vår 2:a dag i London för annars finns risk att det går som det gjort med många andra resor… jag bloggar aldrig klart dem… Har tex. inte bloggat färdigt varken senaste Thailand resan eller mina 2 Hong Kong turer… Shame on me… !!  Så, nu vänder vi tillbaka till i söndags då vi vaknade i världens skönaste sängar på vårt hotell. Åh den lyckan när allt stämmer och man trivs med där man bor. Det betyder mycket tycker jag. Anyway, efter en riktigt god frukost (med fantastisk service!) pussade jag hjärtat & JIG Hej då!  De skulle nämligen sticka iväg till butiken Smiggle som låg ca 25 min bort med taxi och själv valde jag att stanna kvar i Covent Garden.

Butikerna öppnade inte förren 11.30 / 12.00 så jag gick först bara runt och myste och tittade mig runt i området runt hotellet, sen blev det shopping innan jag mötte upp mina J´s vid hotellet och tog med mig hjärtat upp till Oxford Street. Vi stoppade vid Selfridges, var snabbt inom Marks & Spenser och sen hade vi till J´s enorma LYCKA sett en Claire´s butik genom taxifönstret på vägen upp så vi sprang dit precis innan de skulle stänga (allt stänger kl.18 på söndagar). Alltså man dör så mycket super cute saker som finns där! Oh my… ! (det var från den butiken som jag beställde alla JoJo Siwa bows till J´s födelsedag)  Och som TUR var så stängde de kl.19 (de var typ den enda, de + souvenir butiker & godisbutiker..) så ja, vi blev där en god stund och passade på att shoppa en hel del julklappar. Sen – taxi hem till hotellet och ut på middag. Jag hade hittat en Jamie Oliver restaurang i närheten av hotellet och det blev ett perfekt avslut på dagen att äta mat och ta ett glas där.  Det var 1:a gången jag åt på en av hans restauranger och den får klart godkänt! Servicen hade kunnat vara snäppet bättre (det var fullsatt så kanske därför…), men maten var riktigt, riktigt god! 🙂

 

Runt kl.11. Mina J drog vidare med en taxi till Smiggle (J´s favorit butik, det här var 1:a gången hon var dit) och jag strosade runt i Covent Garden. Den här underbara kortbutiken låg mitt emot hotellet, det var där jag köpte drickflaskan (might be water, might be gin…) som jag visade i förra London inlägget (de skymtar bakom Johanna). Och i min Harrods påse gömmer sig ett par ting från GAP som jag skulle byta storlek på. 

Alltså jag fullkomligt älskar att gå runt i Covent Garden… Det är såååå mysigt där! Och precis vid sidan om den här blomsterbutiken låg Jamie Oliver restaurangen, inne i en gränd typ 1 min promenad från hotellet. Ja, alla dessa bilder från Covent Garden är från platser som är max 5 min promenad från hotellet. Bara en sån sak! 

Älskar att hitta detaljer som detta mitt i allt… 

Och alltså Covent Garden Market…  När jag gick in där var det som att jag förflyttade mig själv 17 år tillbaka i tiden… för här var jag ofta i den period då min dåvarande pojkvän jobbade och bodde i London.  Och check de vackra mistlarna och diskokulorna i taket! det var discokulor all over London nu inför julen. Love it!!!

Christmas was for sure in the air…! 

Vi hade sååå vackert soligt väder varje dag på resan. Underbart! 

Åh som jag älskar alla vackra byggnader och hus i Covent Garden, eller ja, i hela London!  Och denna entré med blommor… sååå vacker!  (sen är det lite lustigt att jag hamnade i deras nya butik här i Luleå häromdagen…).

Runt kl.16 mötte jag upp mina J´s vid hotellet också åkte jag och Johanna upp till Oxford Street och Selfridges. Vi tog hissen direkt upp till 4:e våningen där julavdelningen var och även…. 

…barnavdelningen och  Unicorn Universe! 

Always be yourself, unless you can be a unicorn… then always be a unicorn…!

På samma plan var även en helt underbar julavdelning och här kunde man beställa personliga saker, med print på. Oh my, jag dog lite så fina de sakerna var….  Men, jag vill inte visa vad vi gick för eftersom familj och vänner läser bloggen… Så, ni får se närmare jul…! 

Nu måste jag rigga upp pepparkakebak till girlsen här så uppdaterar inlägget med fler bilder löpande i kväll när jag får luckor. Och om jag inte hinner klart idag så kör jag på i morgon….  för det kan hända att jag har lovat J att se min första Harry Potter film då hennes playdate är avslutad.

Önskar dig den allra bästa kvällen! 🙂

Kategori: London 2017 | 5 Comments

5 responses to “LONDON DAG 2.”

 1. Lena says:

  Härliga bilder… nu vill jag också åka till London… 🙂

 2. T says:

  Skrev nedanstående kommentar i ett annat inlägg men kom på att du kanske missar den så klistrar in den här istället:

  Sitter och läser ikapp din underbart härliga blogg! Vi åker till London på torsdag så det passar perfekt att du precis har varit där;)

  Kan du tänka dig att sälja Johannas passfodral till mig? Det hade varit perfekt till min lilla dotter som precis har fått sitt första pass:)

 3. Viktoria-pinkpastry says:

  Åhh vad du har förgyllt min söndags morgon så härligt att få läsa om er resa. Stor kram

 4. Frida says:

  Alltså wow vilken härlig resa ni verkar ha haft! Jag ääälskar London och särskilt Covent garden så det är så kul att få drömma sig bort med dina glittriga bilder. Och jag blir vansinnigt shoppingsugen, haha!
  Välkomna hem ska ni i alla fall vara, nu ser jag fram emot all julinspiration som jag räknar med att du ska fortsätta strössla på oss. Tack vare dig så ligger redan en pepparkaksdeg och väntar i kylen och jag tror att den ska få bakas redan imorgon 🙂
  Ha en fin söndagskväll nu fining. Kram

 5. Camilla says:

  Kan knappt vänta tills du lägger ut meeeer om London!! Älskar stan, och försöker åka dit 2 ggr/år.

  Kram

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *