LONG HAIR DON´T CARE…!

Allmänt

Good torsdag mina kära bloggvänner! 

Alltså WOW vilket väder jag bjuds på här i Luleå! Solen strålar från klarblå himmel och glittrar så där magiskt i snön.. men fortfarande riktigt kyligt, -10 just nu så 46 graders skillnad mot mitt liv för bara 5 dagar sedan i Thailand. That´s pretty crazy!

Och en annan lite galen sak är att jag, som i vanliga fall fotar mig själv dagligen, inte knipsade en enda bild av mig själv under våra 2 veckor i Thailand, eller ja, vid ett par tillfällen så fotade Johanna mig, men that´s it.  Varför? För att jag hade tidernas hårkris! och det blev inte alls samma vibe att fota mig på beachen i hattar då jag knappt hade någon längd på håret… Men den här resan blev till väldigt spontant så från bokning till att vi satt på vår flight så gick det typ 3 dagar, så – att få till att styra upp mitt hår före take off var helt orimligt så istället struntade jag, som i vanliga fall veckostylar mitt hår på salong, helt i håret i 2 veckor, satte bara upp det i ett spänne och hoppade i mina flip flops och gick ut något som dock var väldigt skönt och 100% vacation.  Men nu vill jag starta våren fresh! så gårdagens frisörbesök hos Olivia var verkligen sååå otroligt super efterlängtat!!!

 

Onsdag kl. 07.15. När man bara tar en bild i farten utan att tänka på stylingen… alltså hur knöt jag egentligen bandet på min morgonrock? ha, ha. Men hur som helst: detta är inte någon outfit bild, det är fokus på mitt hår! Så här såg jag ut då jag vaknade igår och så här såg jag ut varje dag i Thailand om håret inte var uppsatt… krise… 

 

Klockan 12.00 Efter 4 timmar hos min bästa Olivia på Annelis Hårdesign ser jag nu ut så här! och jag fullkomligt älskar det! Här är mitt hår slingat och nya fräscha extensions på plats. (testar en ny leverantör av hår den här gången).

 

La upp den här bilden på min insta story och här ser man verkligen skillnaden! 

 

Klockan 17.45 mötte jag familjen på Luleå Energi Arena för att äta middag innan matchstart. Det var BC Luleås första kvartsfinal match som spelades och vilken kväll vi bjöds på! Fullsatt arena och vinst efter spännande förlängning!

 

Jag går alltid för dagens fisk då jag äter på Live Restaurangen och den är alltid så fantastiskt god! Igår var det kveite, som är norska namnet för hälleflundra.

 

Klockan 21.45 Knipsade den här bilden av mitt älskade hem då jag promenerade hem efter matchen. Nej men det är verkligen sååå mycket snö här fortfarande. That´s for sure! 

 

Önskar dig en fantastisk dag fylld av positiv energi!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

48
Kategori: Allmänt | 8 Comments

8 responses to “LONG HAIR DON´T CARE…!”

 1. Tina says:

  Älskar både hår och outfit. På båda bilderna.

 2. Caroline says:

  Låter härligt med en semester utan att behöva piffa varje dag. Under min sommarsemester kör jag i princip sminkfritt varje dag. Så skönt och bra för huden.
  Svarta blusen är ursnygg! Var kommer den ifrån?

 3. Pia says:

  Nyttigt att prova på att vara neutral ! Att hela tiden lägga på en yta kan inte kännas äkta.

 4. Linda says:

  Jag tycker oxå att ditt hår ser så mycket finare ut naturligt. Vet inte vad det är med ´´alla tjejer´´ och dessa lockar? Min dotter är likadan. Visst skulle jag oxå kunna lägga pengar på en hårstyling på salong någon gång men då till något specifikt tillfälle. Inte varje vecka även om jag hade den ekonomiska möjligheten.

  Lite tråkigt att vi aldrig får se ditt ansikte numera? Och de få gånger vi får se “hela dig” är det massa filter.

 5. Maria says:

  Har också reflekterat över att Anna-Stina
  inte visar sitt ansikte längre.
  Men det är ju så att åren går och hon
  kanske inte känner sig bekväm med det.
  Men jag tänker att det spelar inte så stor
  roll egentligen om hon inte vill visa sig,
  det är en feelgood blogg som är trevlig och
  värd att besöka.

 6. Elin says:

  Kveite er så godt! Lager det ofte hjemme

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *