LÖRDAG IT IS !

 

Happy weekend mina darlings!

Vilka dagar! jag har varit så upptagen med att tömma och styla pappas hus från tidig morgon till sen kväll ( natt ) att jag helt tappat bort mig i vilken dag det är.. men lördag it is och nu, efter en härlig dusch och myskläderna åkt på så känns det bara helt magiskt ! Lägg till att pizzan är ugnen och att jag har ett glas kallt vitt i glaset… och – att det är min absoluta favorit film på TV: Something Borrowed och du förstår känslan…  Men snart Let´s Dance om jag klarar att hålla mig vaken…zzz…

Önskar dig en riktigt, riktigt fin lördagskväll!

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

27
Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “LÖRDAG IT IS !”

 1. A says:

  När du är färdig med huset och har lite fritid över måste du se serien The drop out på Disney+ med Amanda Seyfried (som jag tycker din Johanna är lite lik). Den är, tror jag, helt i din smak. En sann story om en ung tjej i Usa som blir en selfmade miljardär. Påminner lite om Netflixserien du älskade, den om bedragaren Anna Delvey/Sorokin.

  Ha en bra helg!

  • gizmolina says:

   Åh tusen miljoner TACK för serietips!!! Det var precis vad jag behövde få nu då vi saknar Inventing Anna.. ! Jag har hört talats om serien men glömt bort den så BRA du påminde . Då ska vi börja se den i morgon, eller kanske redan i kväll faktiskt !

   Önskar dig en magisk vecka! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *