Lördag – Me like!

Phuket lördag kl.09.33. Sol!

G.L.A.D. lördag sweeties!

Lilla J väckte mig runt kl.09 och då hon drog upp gardinerna så strålade solen in på sovrummet = lovely! 🙂  Och jag får skylla mig själv att jag är trött för precis då jag skulle gå och lägga mig så startade Fashion (SVT), brukar du se det? Riktigt bra program tycker jag!

Min baddräkt från Sunseeker shoppade jag på Siam Paragon i Bangkok.

J´s fina baddräkt kommer från Soup Store (märke: Stella Cove).

Shopping on the beach! Love it!

Jag & Johanna tog en walk on the beach… (fotograf: Jonas).

Nej, nu ska jag göra mig klar för beachen för nu har vi inte så många dagar kvar så nu ska här pressas 😉 Önskar dig en riktigt härlig lördag fylld av solsken, kärlek & glada stunder! Jag vill föresten ge er några rader från den bok jag läser som en “dagens tänkvärda”:

We all have limitations. I´ll never be an NBA star, but that´s okay because I can inspire people to be the stars of their own lives. You should never live according to what you lack. Instead, live as though you can do anything you dream of doing. Even when you suffer a setback or a tragedy, there is often an unexpected, totally improbable, and absolutely impossible benefit to be realized. It may not happen right away. You may at times wonder what good could possibly come of it. But trust that it all happens for the good – even tragedies can turn into triumphs.

VaRmA kRaMaR!

Kategori: Allmänt, Thailand 2011 | 10 Comments

10 responses to “Lördag – Me like!”

 1. Njut av dagarna i värmen!!! 🙂

 2. Fru Svensson says:

  Otroligt vilka underbara bilder i de 3 senaste ( eller alla Jonas bilder ) inläggen 😉
  Men sen är det ju också så att Jonas bilder hade inte alls varit så underbara om det inte varit för att Du och Johanna är de ni är och bjuder oss så mycket solsken och så många Smil 😉
  Ha en underbar helg.Kram

 3. Alexandra says:

  För två år sedan blev jag påkörd av en rattfyllerist och krossade bäckenbenet, den här skadan har fortfarande inte läkt och jag har varit tvungen att sluta med mitt jobb (personligtränare och instruktör på gym) samt många av mina intressen som också var sportiga. Jag kan inte springa alls och har mycket ont sover dåligt osv. Nu har jag träffat mannen i mitt liv men mitt bäckene är för svagt för att kunna bära ett barn så det blir inget med det. Självklart är jag jätteledsen! Men jag är envis som tusen och har besökt ett antal specialister och läkare och igår var jag hos en av dess och fick ett “nej tyvärr du kommer aldrig bli bra!!” och jag grät mig till sömns och det första jag gjorde var att öppna din blogg och se det här underbara citatet och vet du? nu känns det faktiskt lite hoppfullare!!

  Tack för en fin blogg och för alla härliga vibbar du skickar ut!
  kramar

 4. Fantastiska bilder på dig och Johanna! Duktig fotograf och fina modeller. Njut lördagen!

 5. Annica says:

  Vilka fina bilder och tänkvärda ord! Ha en fin dag på stranden, själv ska jag kurera halsen så att jag är fitforfight till Göteborgsvarvet på lördag, kram!

 6. Helena says:

  Njut i solen! 🙂 Jättefina bilder!

 7. Titti says:

  Så fina bilder o tänkvärt “citat”.
  Det är snyggt med hel baddräkt, blir dock ej så ofta jag har det. Har en fin rosa från Twilfit ,ska komma ihåg den i sommar!
  Ikväll hoppas vi på “Popular”!!
  Titti-Umeå

 8. Sofia says:

  Väldigt tänkvärt..
  Och helt underbara bilder:)
  Ni ser ut att ha det super duper bra:)
  Kramar till dig

 9. Maja says:

  Det citatet behövde jag idag. Kronisk åkomma som ibland tycks göra allting omöjligt.
  Måste komma ihåg att det kan vända närsomhelst!

  Tack =)

 10. Lina says:

  Fotona är jättefina verkligen! Ha en fin schlagerkväll/natt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *