Lördag = min lyckodag !!


Innehållet i det här kuvertet = min LYCKA !!  🙂

Igår hade vi supermysig playdate med våra kära vänner Kjersti & Sunniva , de kom hit runt kl.12 och vi bakade muffins, drack smoothies (mums!) och koste oss. Efter ett par timmar blev de små så trötta av all lek att vi tog en tur ut och då somnade både J & S blixtsnabbt så vi mamas kunde mysa med en walk i solen och ett stopp på en uteservering.


Inte ofta jag får så här mycket fantastisk post på en gång : boken Duktighetsfällan – en överlevnadsbok för prestationsprinsessor till mig och dvd till Johanna av mormor (tusen miljoner TACK för denna suprice mamma! jag blev SÅ GLAD ! ) , ett paket från Nordljus (ska hämtas ut på måndag och då får ni se) och ett vykort som jag återkommer om.

Innan vi gick iväg checkade jag posten (vi får post på lördagar i Norge) och då jag såg vad som kommit så rann tårarna nedför mina kinder… Jag hade nämligen fått Firma-attest + org.nr och reg.bevis av mitt nya företag Gizmolina & Co Ltd. JIPPIE !!!!! Nu kan jag ÄNTLIGEN köra igång min business !!  Denna LYCKA gjorde att gårdagen blev världens bästa dag för mig och starten på "något nytt" ! för det är inte varje dag i livet som jag startar upp eget företag  🙂  (förra gången var 2002 då jag startade Gizmo & Co AS).

Så mina kära vänner – en dag snart kan ni shoppa både kläder, accessoarer & interiör av mig ! + att jag tar interiöruppdrag så om du önskar min hjälp att göra om hemma så är du välkommen att mejla mig 🙂

Åååå vad jag är GLAD !! 🙂

Kategori: Allmänt | 50 Comments

50 responses to “Lördag = min lyckodag !!”

 1. Sussi says:

  Spännande! 🙂

 2. Birgit says:

  Gratulerer så mye !! Jeg gleder meg til å handle hos deg !! Ha en fin og solfylt søndag !!

 3. får jag bara fråga vad ditt bloggnamn kommer ifrån?:D gizmolina alltså!

 4. Jeanette says:

  Grattis! Vad spännande att få se vad du kommer att ha fr produkter! Ha en skön söndag =)

 5. Camilla says:

  SÅÅÅ gøy!! Gratulerer så mye 🙂

  Har fått dilla på "AnnaStina" stil,så jeg kommer definitivt til å handle hos deg!!

  Ha en deilig soldag 🙂

  Klemmer fra Camilla og Emma

 6. Liza says:

  Stort GRATTIS till dig!

  Ska bli jättespännande o se vad du har at erbjuda i din shop!

  Ha en bra dag!

  Mvh Liza

 7. angelica says:

  STORT GRATTIS kommer absolut handla hos dig längtar =)att få piffa i lite annastina stil.

  njut dagen kära prinsessor.

  kram från soliga västerås angelica

 8. STORT GRATTIS

  Ser fram emot att kunna handla hos dig

  Hoppas på en massa fina tunikor

 9. Jeanette says:

  Vad spännande! Det ser jag fram emot!

 10. Wenche says:

  Gratulerer, kjære Anna-Stina:)

  Gleder meg til å se hvilke varer du får, og til å handle av deg:)

  Elsker stilen din…og din blogg:)

  Ha en strålende søndag:)

 11. Henny says:

  Grattis!! Vad roligt för dig! 🙂

 12. Erika says:

  kolla gärna in i min blogg 🙂

 13. Kristine says:

  HEI og GOD MORGEN!! Solen skinner og det er en ny flott dag!!!! GRATULERER så masse. Et nytt spennende kapittel i ditt liv. Så godt det må føles. Kan ikke vente tii vi kan handle hos deg!! Gleder meg til å se hva du skal selge…. Ha en flott søndag du også! Tjo og hei 😀 Klem

 14. Gud så kul och spännande. Detta har vi väntat på 🙂

  Kram och trevlig söndag1

 15. TUSEN TACK för alla FINA kommentarer & gratulationer! Ni gör mig ännu gladare !! 🙂

  Namnet Gizmolina kommer från att min butik hette Gizmo & Co (efter min perserkatt Gizmo som jag hade i 12 år). När jag blev gravid så hittade jag på namnet Gizmolina och ville att min dotter skulle heta det men det blev min blogg som fick namnet istället och det kändes självklart att mitt företag ska heta det ! 🙂

  Ni kommer självklart att få se produkter så fort jag har något att visa.

  Kramar till er alla !! 🙂

 16. Johanna says:

  Åh avd spännande, all lycka till dig!

 17. Åsa says:

  Många lyckoönskningar till Dig! Är grymt nyfiken på Din kommande webshop!!

  Kram Åsa

 18. Filippa says:

  Grattis! 🙂 Ser framemot detta, dina inredningstips är underbara!

 19. ETT STORT GRATTIS till dig Anna-Stina!

  Jag misstänkte igår kväll att det var just detta ditt firande berodde på. Jag ser verkligen framemot att se hur du startar upp ditt nya bussiness! 🙂

  All lycka till dig i denna "nya start"…!

  Ha en underbar söndag!

  Kramar

 20. Fred says:

  Läs min blogg. Den är fet.

 21. Kristin says:

  Grattis!!! Så spennende 🙂

 22. Åh vad kul! Hoppas det går bra!

 23. Ragnhild S.E says:

  GRATULERER SÅ MYE!!! Dette fortjener du virkelig. Jeg skal reklamere for deg. Vet om mange som kan trenge din hjelp. Gleder meg til å shoppe smakfulle ting av deg snart;-)))

 24. Anonymous says:

  men vad GLAAAAD jag blir för detta,massa grattis o kraaamar

 25. sandra says:

  Ett stort grattis och lycka till. JAg hoppas att jag nån gång kommer att få möjlighet att få stiga in i din butik. Den förrs såg helt underbar ut med massa personlighet och känsla.

  Lycka till !

 26. Johanna says:

  När kommer vinnaren av Nordljus tävlingen som det var stopptid på i onsdags?

 27. Vad ROLIGT AnnaStina, förstår din lycka 🙂

  STORT GRATTIS!

  kraaam

 28. LILLE LILL says:

  Flott, gleder meg til du er i gang, elsker stilen din. Veldig inspirerende med KAMILLE hjemme hos deg. Betyr forresten LTD at du er registrert i UK oxo?

  Ha en superfin dag videre.

  Lill

 29. Anneli says:

  Grattis!!!!! Jag längtar!

 30. Susanne says:

  Stort Grattis till dig!Kram

 31. Jessica says:

  Grattis, så roligt det skall bli att få ta del av din butik sen!

 32. Stina says:

  Härligt Anna-Stina! Grattis till registreringen, din firma kommer att gå lysande!

 33. STORT GRATTIS va roligt! 🙂

  Kommer det bli en webbutik också? 😉 Har ju inte så nära till Oslo…

  Eller kanske man får franschisa Gizmolina & Co Ltd en vacker dag i Sthlm, hihi!

 34. Lotta Th says:

  Grattis Grattis från mej oxå 🙂

  Har länge önskat att du skulle kunna hjälpa oss med lite inredning.

  Nu är det väl så att vi kan handla på nätet hoppas en skånska ;.)

  Kram kram /Lotta

 35. pangis says:

  Stort Grattis! Kan det bli annat än succé:-)

 36. Becka says:

  GRATTIS! Förstår att det är en speciell dag att får börja nått nytt…och spännande! 🙂

  All lycka med ditt nya företag!

 37. annelie says:

  ååååh va kul grattis! När jag lyckas köpa mitt drömhus så hör jag av mig till dig för hjälp! jag lovar!

 38. good quality post thanks

 39. sohbet says:

  thanks good post

 40. Very good points you wrote here..Great stuff…I think you’ve made some truly interesting points.Keep up the good work.

 41. Ohh very much thanks admin

 42. I enjoy reading this nice blog! Check this helpful information about Egypt real estate and Property in egypt See You!

 43. videoizle says:

  Ohh very much thanks admin

 44. my blog says:

  I am continually learning from you, as I am improving myself personally. I definitely enjoy reading all which is published on your web page.Keep the suggestions coming. I real love it

 45. buy meridia says:

  i really hav no idea.., finasteride without prescription, [url=”http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription”]finasteride without prescription[/url], http://projects.libraries.vic.gov.au/pg/pages/view/7111/buy-propecia-online-finasteride-no-prescription finasteride without prescription, 384148,

 46. iuemxosael says:

  yrUUxL zrxulhlmxmcs, [url=http://ouewsfcuwtqp.com/]ouewsfcuwtqp[/url], [link=http://xirhtowaarlm.com/]xirhtowaarlm[/link], http://wunouqomohqi.com/

 47. sesli says:

  thanks good post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *