Lördag = Shoppingcenter!


Här är vi i en av gångarna som går över gatorna mellan shoppinggallerierna på väg från MBK till Siam..

Bangkok kl. 03.45, natt mot söndag.

Mina kära läsare!

Jag har verkligen fått en knäpp dygnsrytm 😉 så när jag är tillbaka i Phuket igen ska det bli skönt att blogga "normalt" igen 🙂 För här i Bangkok blir det långa dagar ute och sen är det alltid nattning direkt då vi kommer hem och då är jag så tröttis att jag somnar… och sen vaknar jag typ den här tiden och piggnar till lite. Men – idag blir det bara detta inlägg för jag måste sova så att jag är pigg inför morgondagens businessbesök på mässan.

Dagen idag har varit fylld av shoppingcenter! 🙂 också har vi hunnit ta en tur till floden också.

De shoppingcenter jag besökt är MBK som är helt galet stort och påminner om en "marknad", Siam som är mycket "fräschare" och Central World – ZEN som är trendy och "ung". Min favvo från dagen var ZEN för där kunde jag strosa runt och titta på en massa Thai designers, se på show från tidningen "In Style" och inspireras av butiksinredningar. Också fanns där en "Sanrio" butik också där jag och Johanna myste … 😉


MBK är galet stort och det kryllar av människor! Vi passade på att luncha där idag och jag hittade ingenting att shoppa..


På ZEN hade ett av mina favorit blader In Style en happening. Kanske var det Thailands svar på Spice Girls som stod på scen? svårt att veta.. 😉 men mycket folk + press var det där i alla fall!


Här är vi utanför ZEN (till vänster i bild )  i kväll runt kl. 18.30 på väg tillbaka till hotellet.  Idag hade jag på mig linne från By Malene Birger, klänning köpt på Central i Phuket, under den: vita shorts från H&M, skor DKNY och min nya favorit väska från Accessorize.

Vi avslutade dagen på världens godaste Indiska restaurang som vunnit pris för bästa Indiska restaurang 2 år i rad men det ska jag berätta mer om imorgon för nu ska här sovas 🙂

Jag hoppas att du har en lovely weekend!

God natt kram! ♥

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Lördag = Shoppingcenter!”

 1. J says:

  Jättefin outfit!!!

 2. Sanna says:

  Vad härligt, med all värme vi längtar efter den här hemma i sverige. Jättekul att hamna på din blogg, härlig läsning och fina bilder, så hit kommer jag gärna igen.

  hoppas du får en mysig fortsatt helg

 3. AnnaStina says:

  J-

  Tack snälla du! 🙂

  Sanna-

  Välkommen till min blogg! 🙂 Vad kul att du hittat hit! Jag önskar dig en jätte mysig helg också hoppas jag att vi snart "ses" här igen. Kram! 🙂

 4. Vilka fina foton på dig och Johanna! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *