10 years party, 3 days rest.

Det var fler än jag som blev överraskade när man såg Odd Mollys stand på mässan i Cph för det hängde inte ett enda plagg där….? istället stod de att de festat och hade 3 dagar fri. 

Mina fina vänner!

Jag är tyvärr inte i form idag 🙁  så min lilla butik som skulle öppna kl.13 är  stängd men, jag ska försöka åka upp dit snart….!  Önskar dig en riktigt riktigt mysig lördag också laddar vi för svenska Melodifestivalen som kickar igång i kväll!! 🙂

Odd Molly´s stand var mässans största snackis...

Och på tal om 10 års fest och 3 dagars rest så har jag själv precis haft 3 dagars fest så nog därför min kropp behöver 1 day rest idag 😉

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “10 years party, 3 days rest.”

 1. Nina says:

  Det blir att se på Melodifestivalen här också, ska ladda upp med chips och choklad ikväll hihi.

 2. ISLANDSMAMMA says:

  Hihihi krya på dig, ohhh min 4 åring vill bara titta på Gladiatorena hmmm ganska klokt av TV4 🙂

 3. kerstin says:

  hur ser dina öppet tider ut? känns som att det är öppet på en höft…eller har du den kanske bara som en liten hobby vid sidan om det jobb du hade innan du öppnade butiken kanske….kul hobby i så fall.

 4. Christina says:

  Läste på nätet att Mr Odd Molly haft en efterfest i Berzeli Park efter visningen i Stockholm utan att söka tillstånd. Polisen avbröt festandet. Kanske därför de var borta från mässan i Köpenhamn. Tycker att det är respektlöst mot alla som gillar deras mode.
  Hoppas att du kryar på dig!
  Kram

  • gizmolina says:

   Den efterfesten var i augusti, efter deras förra visning så nej, det har ingenting med att de inte valde att ha kolleksjonen på mässan att göra. Vi som är inköpare får se kolleksjonen på deras showroom istället 🙂 Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *