LÖRDAG, VASEN & FÖRKYLNING.

Allmänt

Dagens önskedröm….!

Glad lördag sweeties!

Hur underbart skönt är det inte att vakna på en lördag? I love it!!!  Men, tyvärr vaknade hjärtat förkyld och det hade vi så klart gärna sluppit…men lördagsgodis orkar hon ligga där i sjeselongen och äta så så illa är det nog inte   😉

Känns som att detta blir en riktigt soft dag här i Casa Gizmolina. Vi har avbokat alla planer och ja, jag tror helt enkelt att vi mest kommer att hänga hemma. Och det gjorde vi igår kväll också, vi girls hade ett riktigt härligt fredagsmys med chips, dipp, Idol och sen såg jag The Graham Norton Show. Herregud, han är kul alltså! och vilka gäster han har! Brukar du se det?  Och att Cher är 67 år?  Hon kunde ju nästan inte le stackarn (hörde jag operationer, eller?) men BRA musik leverear hon !!!

Snap shot från vårt fredagsmyset. Jag är så glad över att jag släpade med mig vasen hem från Stockholm. Äntligen! Och ni som tittar noga på bilden kan se att det inte är några överdrag på halva soffan…jag drog nämligen igång prosjekt “tvätta soffa + fåtöljer” i veckan så idag ska alla överdrag strykas och tas på. Känns fräscht med nytvättat ! 

Jag hade verkligen flax att sätet brevid mig på flyget hem var ledigt för annars vet jag inte helt hur det hade gått eftersom den inte rymdes varken under stolen framför mig eller i förvaringen över mig… 😉 

Jag mår tyvärr inte helt bra idag jag heller men kanske känner jag mig piggare efter en dusch? Sov nämligen riktigt dåligt i natt… har lite för mycket jobbiga saker som tynger mig och då ligger jag där i mörkret och funderar….inte bra…

Nej, nu tar vi tillvara den här lördagen, fångar de lyckliga stunderna och myser så mycket vi bara kan! 🙂

KrAmAr!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 15 Comments

15 responses to “LÖRDAG, VASEN & FÖRKYLNING.”

 1. Lotta says:

  Styrkekram från mig!

 2. Ditte says:

  Jättesnygg vas! Har sett den i butiken.
  Svenskt Tenn har så vackra saker, bara svårt att välja bland allt. Tygerna är också fantastiska. Och vilken kvalité!
  Hoppas att ni båda snart piggnar på er. Och vad gäller jobbiga saker så tror jag på att skriva ner det som tynger en för då blir det så tydligt och lättare att bearbeta och åtgärda. Men ibland är det ju svårt att sätta ord på alla tankar…
  Önskar er en fin dag i alla fall.

  • gizmolina says:

   Ja visst har de vackra saker! Ett par av kuddarna som du skymtar i soffan kommer också därifrån…de har SÅ vackra tyger. Och ljusstakarna…ett par höga i guld står på listan..

   Och tusen tack för tänkvärda ord & tips Ditte. Sätter stor pris på din omtanke !

   Önskar dig en magisk dag ! Kram!

 3. Linn-Merethe says:

  Kjempefin vase du har kjøpt 🙂 Titter innom bloggen din nesten daglig og du gir så mye inspirasjon…takk for at du deler 🙂

  Mvh Linn

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fantastisk feedback! 🙂 och kul att du liker vasen! Den hade stått på min önskelista l.ä.n.g.e….

   Njut din lördag och fånga de lyckliga stunderna!

   Klem!

 4. Mona says:

  Det är tyvärr så att dom tunga tankarna kommer på natten,det är nog så för alla.Jag skulle inte ha så svårt att bo i din våning,den är underbar jag gillar din stil och dina färger.Kryapåerkramar!

  • gizmolina says:

   Så snäll du är. Tusen 1000 tack för fina komplimanger ang. vårt hem. och TACK för krya på kramar! de värmer. 🙂

   Önskar dig en riktigt härlig lördag fylld av solsken! Kram!

 5. Nina says:

  åh vad fin vasen är, skulle den funka till tulpaner eller måste det vara lite längre blommor i den?
  hoppas de jobbiga sakerna löser sig snart
  kram

  • gizmolina says:

   Tack! 🙂 det hoppas verkligen jag också…. ! Jag tänker absolut testa att ha tulpaner i vasen men då blir det m.y.c.k.e.t. vatten i… så att stjälkarna når ner. Men det borde som sagt gå !

   Njut din lördag och fyll den med glädje ! Kram!

 6. Lena says:

  Hej 🙂
  Åh, inte bra att ligga och fundera i mörkret över saker som tynger…. problemen blir inte stora – de blir gigantiska!!! Hoppas att allt löser sig på bästa sätt.
  Allt gott och många styrkekramar till dig bästa.
  Många hälsningar Lena

  • gizmolina says:

   Nej jag vet, det är inte bra… så hoppas på en bättre natt i natt och miljoner T.A.C.K. för din fina omtanke & kramarna. De värmer ! 🙂

   Önskar dig den bästa helgen!

   Kram!

 7. Elin says:

  Har en annen av vasene fra svenskt tenn, like stor. Min snille mann dro den med seg fra møte i stockholm 🙂
  Jeg har en notisblokk og penn i nattbordskuffen og skriver ned ting jeg blir liggende og gruble på. Det hjelper!
  God bedring til både Johanna og deg!

 8. Den där vasen måste verkligen art värd att drassa runt på, den är ju en dröm. Får hoppas jag kan släpa med en sådan hem när vi åker ner till mellandagarna. Ja om jag har klarat att spara några kronor vill säga, jag är ju inte så jätte duktig på det från månad till månad 😛

  Å du Anna Stina, -STOR KRAM & husch bort med alla dumma malande tankar om natten.

 9. Therese says:

  Kram från mig 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *