VINDEJT, MELLO & EN FANTASTISK BUSSCHAUFFÖR…!

Allmänt

God söndag mina kära bloggvänner! 

Lyckan att få vakna till att solen strålar från en klarblå himmel! Åh det ger verkligen en fantastisk energi!!! och så otroligt mycket ljusare det är här uppe i norr nu. Jag märker stor skillnad mellan varje gång jag är här och det är inget annat än magiskt.  Och vilken Mello kväll vi bjöds på igår! Det var så många bra bidrag om du frågar mig och jag älskar Carolina Gynning så var så kul att både hon och Christine Meltzer var med (men synd att Carolina bytte klänning.. jag älskade hennes första outfit!). Jag startade uppladdningen inför kvällen med att möta upp min kära vän B inne på stan över ett glas och sen så blev hon med min älskade mamma, H och min bror hit på taco middag och Melodifestivalen. Sååå trevligt!

Personligen så tycker jag att det var helt rätt bidrag som gick vidare till finalen och så galet kul att Gunilla gick vidare till Andra Chansen. Hennes medverkan förgyllde verkligen kvällen och vi ringde och röstade på henne allihop! Väldigt otippat. Ha, ha. Sen var det otroligt skönt att de hade tonat ner Björns flört med Carina… men alltså vilken stjärna han är Björn. Älskar honom!  Såg du Mello igår? Vilken låt var din favorit?

 

Lördagen bjöd på strååålande sol och alltså check snön på vår terrasse. Oh my… 

 

 

 

Igår så tog jag bussen in till stan för att möta upp min kära vän B och som ni vet så är jag över snittet upptagen av bra service så nu måste jag bara dela med er vad jag fick uppleva…

När jag kliver ombord på den här bussen från Östermalm där jag bor och ska åka in till hållplatsen: Shopping, så säger chauffören: Varmt välkommen ombord! Det har jag ALDRIG tidigare upplevt på någon buss jag åkt med. Nu åker jag i och för sig extremt sällan buss, men ändå…  Sen så fortsätter han att säga Välkommen ombord! till alla som kliver på OCH, han ropar till de som kliver av bak i bussen : Tack för turen ha en riktigt fin dag! Alltså WOW!  När jag skulle kliva av så gick jag fram till honom och berömde honom och sa att han får “dagens ros” av mig! och jag sa att detta hade jag aldrig tidigare upplevt och att jag önskade att alla chaufförer var som honom. Han blev så glad!

Efter denna fantastiska upplevde så blev kontrasten så enorm sen då jag skulle ta bussen hem igen…  Chauffören satt med AirPods (!) på så då jag klev på och frågade om bussen stoppar på Sotargatan på Östermalm? (jag åker buss så sällan så vill alltid dubbelchecka att jag tar rätt…) så hörde hon inte vad jag sa? Så tar hon av sig sina AirPods och jag frågar samma sak igen och då säger hon att hon inte vet om bussen stoppar där?!? Jag ber henne checka? och hon knapprar in buss stoppet Sotargatan på sin skärm men säger att det inte framgår om hon kör dit så hon vet inte ?! Alltså what ? Då säger plötsligt en söt ung tjej som sitter längst fram i bussen till mig att bussen stoppar där för hon ska själv av på den hållplatsen.

Det här med service alltså… samma företag, så olika upplevelser.

 

 

 

(fler bilder kommer)

 

Nu njuuuuter vi söndagen, lägger bort våra telefoner en stund och fyller dagen med härlig feelgood!

Min dagens to do? Att få ner alla julgranar i källaren. HO, HO, HO. Wish me luck.

 

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

58
Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “VINDEJT, MELLO & EN FANTASTISK BUSSCHAUFFÖR…!”

 1. Karin says:

  Tur en kan tycka olika. Kändes som ett trist startfält från början.
  Här tyckte vi i olika åldrar,f rån 4 och upp till 80 år, tyvärr att “mellon” även igår var en trist tillställning. Och vad Gynnings insats var den i vårt tycke ingen hit. Inte direkt proffsigt att läsa innantill i direktsändning. Den enda bra låten tyckte vi var Jacquelines bidrag och till viss del Cazzio Peia. Så tyckte ju de flesta.
  Så tur att det var skidskytte, simning och annan skidåkning att pigga upp sig med .
  Förstår glädjen med bra service när du åkte till stan . Sådant blir en glad av. Men verkligen trist bemötande när du skulle hem. Pust!
  Önskar en fin söndag.

  • gizmolina says:

   Ja det är det som är så kul med en musikfest som Melodifestivalen att den bjuder på så olika bidrag att det väcker känslor och diskussion om vem som var bäst ute i Sverige… Här var vi i en ålder från 50 till 81 och vi tyckte lika. Håller med om att Jacqueline var bäst ! Och ja men visst blir man otroligt glad av trevlig service ! Jag hoppas att den chauffören får ros av många fler än mig !

   Önskar dig också en riktigt riktigt fin söndag !

   Kram! 🙂

 2. LLA says:

  Jag åkte buss på alla hjärtans dag och chauffören frågade ALLA om de hade fått en kram idag, och hade man inte det så erbjöd han sig att ge en. Han gjorde det på ett väldigt fint och omtänksamt sätt. Unrar om det var samma chaufför som du hade?

 3. Lena says:

  Ja tänk så mycket det gör om man möts av ett leende och trevligt bemötande.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *