Lördagen.

Allmänt


Oss nyss då vi var på väg hem från vårt sista stopp som blev på H&M.

Den här bilden på oss blev lite knasig men det bjuder jag på 🙂 Här ser ni alla fall våra dagens och jag körde på med min nya skön kofta från Northland idag igen, under den har jag topp från Splendid & cashmere kofta från Bruuns Bazaar, jeans från RaRe , stövlar BilliBi och väska Gucci.


Ett café stopp med sleeping beauty i vagnen.

Vi har gått runt och myst i butiker hela eftermiddagen idag och Johanna sov rekordlång nap i vagnen. Det blev ingen stor shopping på oss men en fin svart väst till mig och en söt kjol till Johanna från H&M fick i alla fall följa med oss hem 🙂  (TACK snälla mormor för kläderna !!).

Nu pågår dans till Moraträsk i vardagsrummet så jag ska gå och göra mamma & Johanna sällskap 🙂  och när jag dansat klart så ska jag fota och visa er mitt nya fina armband som jag fick i födelsedagspresent´;-)

Önskar dig en jätte mysig lördagkväll !

Kategori: Allmänt | 5 Comments

5 responses to “Lördagen.”

 1. Ann says:

  Åh det låter som en helmysig dag ni haft alla tjejer i olika åldrar.

  Snart kommer min mamma ner till Phuket. Vi har inte setts sen feb. så jag längtar som en galning. Vi brukade träffas nästan dagligen innan.

  fortsatt trevlig helg!

 2. Anonymous says:

  Ha en trevlig kväll!

  kram 🙂

 3. Charlotte says:

  Låter verkligen som ni haft den PERFEKTA lördagen tillsammans! Saknar min mamma, som nyligen flyttat 50 mil bort, men det är ju SÅ härligt att ses när man väl se iallafall!

  Din kofta är verkligen supersnygg!!

  Hoppas ni får en underbar lördagskväll tillsammans, det har vi här hemma! Tända ljus, gott rött vin och juicy-byxorna på! 🙂

  Kram!

 4. Piratmamman says:

  Låter som en hellyckad shoppingdag!

  Kolla gärna in min nya blogg (särskilt ni pojkmammor!)och säg vad ni tycker.

 5. Titti says:

  Jag äääälskar din kofta, ursnygg!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *