Lördagens.

Allmänt

Lördagens = päls +tröja + klänning Odd Molly, halsband Syster P och skor Fiorentini + Baker. Fotograf: Johanna!  (hon mötte mig i dörren då jag kom hem).

Jag vet inte vad det varit för fel? men jag har inte lyckats komma in på wordpress för att blogga sedan igår och jag har inte kommit in på min blogg heller förre NU !  Jag har verkligen s a k n a t er!   för dagarna är inte helt desamma utan bloggen… Jag vaknade på soffan för en stund sedan och tänkte att jag inte kommer att kunna somna utan att jag försökt att gå på nett igen också funkar det! A m a z i n g !! 🙂

Tröjan + klänningen + mina smycken finns på Gizmo & Co.

Jag har jobbat i butiken hela dagen och ikväll har vi kört lördagsmys med tacos och Så mycket bättre.  Också har jag tittat in på Nobelfesten då och då för att spana in kungligheterna…undrar när Victorias baby gör sin entré?

SwEeT dReAmS!

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Lördagens.”

 1. Casaofmia says:

  Så fin du är, vad heter odd Molly koftan du har på dig? Kram

  • gizmolina says:

   Tack ! 🙂 Det är en Odd Molly tröja som jag har på mig, style nr 928. Helt underbart skön i mjukaste baby alpaca. Önskar dig en underbar advent! Kram! 🙂

 2. Camilla says:

  Bra att problemet verkar vara löst (?),
  har saknat dina blogginlägg!!!
  Ha en fin 3:e advent!, galet sá fort tiden gár…
  Kram kram//C.

 3. Anne says:

  Hej
  Jättefin dagens:-) Vilken klänning är det? Och vad kostar den? Undrar också vart dom fina ljuslyktorna från häromdagen kommer ifrån? Kan du skicka till Sverige? Eller tror du att dom går sönder.
  Trevlig 3. advent till dig och dina nära.
  Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *