Lördagens bröllop.

Allmänt


Viktoria ♥ Anders.

I lördags kl.09 hoppade vi in i bilen och körde mot Rönnäng på Tjörn för att gå på min söta kusin Viktorias bröllop. Viktoria är min fasters (pappas systers) dotter och det var FANTASTISKT trevligt att träffa släkten igen.

Planen var att vigseln skulle äga rum utomhus på en ö (Dyrön) och att vi skulle åka båt ut dit men vädret ville annorlunda så vigseln blev inne på hotell Bergabo där även bröllopsfesten hölls. Det var annorlunda och väldigt avslappnat med en vigsel som inte var i kyrkan. Jag gillade det !


Jag, min bror Johan och pappa. Det var riktigt mysigt att ses för det var några månade sedan sist (Oslo är lite långt från Luleå..).

När vi ankom Bergabo serverades det fördrink och jag hinner bara in i lokalen så blir jag helt dränkt i champagne. Fick bokstavligt talat ett helt glas över mig (av misstag)  så det bara rann champagne från håret…  och med det så var festen igång ! 😉 


Jag och min kära pappa.


Nygifta Viktoria STRÅLADE och var världens vackraste ! Och i magen ligger en liten baby.. det blir hennes & Anders 2:a.


När jag möter min fina kusin Kattis är det som att trycka på en "skratt-knapp". Underbart kul har vi! Kattis och jag umgicks massor då vi var singel girls och jag flög ofta ner från Luleå och bodde hos henne i Stockholm. Kattis driver 2 företag, det ena är
ExecutiveLiving och det andra ska jag berätta mer om i ett eget inlägg vid tillfälle.


Pappas fru Inger som levt sammen med min pappa i ca 30 år.

Efter fördrink, vigsel, en kort  paus ( då brudparet fotograferades ) och champagne före maten så satte vi oss till bords. Vi bjöds på en helt underbart GOD middag baserad på fisk & skaldjur (me like!!) och middagen kryddades med många fina tal.


Vi är 3 kusiner som är jämngamla och min kusin Eva-Lena IMPONERAR stort på mig. Hon har nyss blivit mamma till tvillingar (så nu är hon 4-barns mamma) och när vi döpte Johanna så kom hon resandes själv till Oslo med ett barn under varje arm (då var Greta & Svea ca 1,5 & 3,5 år). En riktig power woman är hon! (åker vasaloppet, springer marathon etc.)


Två söta tjejer var barnvakter till Johanna + fler kids under vigseln & bröllopsmiddagen och allt gick strålande BRA fram till lite senare på kvällen så då hämtade jag sötisen som somnade på 1 minut i mitt knä vid bordet och sedan fortsatte hon att sova resten av kvällen i vagnen = perfekt.

TUSEN miljoner TACK kära Viktoria & Anders för att vi fick vara med och fira er kärlek. Vi önskar er all världens LYCKA ! 🙂

Kategori: Allmänt | 10 Comments

10 responses to “Lördagens bröllop.”

 1. Hej! Det var ett tag sedan! Härligt med bröllop ute på Tjörn, där är det så fint! Hoppas lilla Johanna kryar på sig inför sin födelsedag. Kramiz M

 2. KarolinaN (M) says:

  Trevligt och lyxigt att få gå på bröllop tillsammans! Fina bilder på dig och släkten!
  Otur med champ. olyckan, men är det nåt man ska få i håret av misstag så är det väl champagne:)
  Ska också lägga ut lite bröllopsbilder på bloggen när den är igång… En helt fantastisk fotograf tog hand om oss, han fotar för Nöjesmix bla. Den kanske inte fanns under din tid i Gävle?

  Läste inlägget om dagis, och jag tycker också att de absolut borde ha ringt flera gånger!
  Kram och hoppas du får en strålande dag IDAG!

 3. Jessica says:

  Kul att få se bilder! Man blir glad av dina bilder! Sen har jag en liten fundering som jag funderat på länge. Så jag undrar om du vill stilla min nyfikenhet?, och det är JIG, jag undrar om det är en förkortning av namn eller så har du bara hittat på det?:-) Har läst din blogg länge och tycker den är underbar! Hoppas du får en härlig dag!

 4. Jessica says:

  Gav nämligen fel bloggadress! ahlinder@blogspot.com skulle det vara! 😉

 5. Jessica says:

  Men gud! Fel igen, suck, nu ser jag att jag nämligen inte vaknat riktigt än! Hihi. ahlinder.blogspot.com . Nu måste det vara rätt. Hihi.

 6. Vilka härliga familjebilder och vad lika ni är, du & bror & pappa! Varje gång man träffar släkten tycker jag alltid att känslan är "nej, men det här måste vi ju göra oftare" men det är ju oftast vid högtider som man får ihop hela "gänget".

  Ha en skön tisdag, kramkram!!

 7. Guri says:

  Så fine bilder !
  Synes også du er kjempelik på pappaen din 🙂

 8. Emma says:

  Du är verkligen lik din pappa!

  Ha en skön kväll!

 9. Jessica says:

  Vilket fint brudpar!
  Vad mysigt med ett bröllop på västkusten, och roligt att ni var just på Tjörn. Vi har sommarställe på Tjörn, närmare bestämt i Rönnäng :o)så jag känner väl till Bergabo…
  Klänningen du hade på dig är verkligen fantastiskt fin, var kommer den ifrån?

  Kram Jessica

 10. camilla says:

  Hejsan=) hoppas du hade en trevlig vistelse på Tjörn! (där jag bor) Var själv på bröllop under kvällen på salt och sill och hörde att du träffade min svärmor på frukosten dagen efter på salt och sill (hon med båten) världen är allt bra liten ibland! och en rolig sak är att hennes dotter (min svägerska) vunnit en prem på queen och jag vann halsbandet från nord. så jag måste säga att din blogg är väldigt givande! Hoppas din dag varit bra! kram Camilla

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *