Lördagens grillfest.


"Kaoset" bakom mig beror på att vi kom hem lite sent från en tur så det blev småstressigt… 😉 Till grillfesten valde jag mina jeans från Miss Sixty (för att minska risken för myggbett på benen..) , topp från French Connection och bälte shoppat i St.Tropez.

Phuket kl. 23.00, måndag kväll.

Efter dagar utan internet så känns det SÅ LYXIGT att kunna surfa att jag helt tappar fokus… Plötsligt kom jag på mig själv med att sitta och titta på en klädkollektion istället för att prioritera det jag tidigare skrev att jag ska göra. Skärpning med andra ord 😉


Att vara varm & blank i ansiktet är helt normalt här nere i värmen så jag bryr mig inte 😉

För att blogga ikapp förlorade bloggdagar så kommer här några bilder från lördagens grillfest här på resorten. Eftersom Johanna blir trött ganska tidigt på kvällarna så blev det inte direkt något party för vår del men vi var i alla fall med en stund och det är KUL då det arrangeras festligheter här hemma på resorten !  🙂  (TACK för en trevlig kväll till er som vi delade bord med:  Harald ♥ Bente, familjen Mc.Donalds + Jimmy & Co)

   
Johanna var på riktigt bushumör då jag skulle fotografera 😉

Nej, nu är det bäst att jag tar tag i min "att göra lista" .

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Lördagens grillfest.”

 1. jessi says:

  ooh vad jag längtar till värmen när jag ser dina foton! Men jag är glad för er skull. har själv rest mycket o bott utomlands så det är extra kul att följa din blogg just nu..

  kram

 2. Emma says:

  Snygga jeans!

  SÅ härligt att höra om er fantastiska resa:) Både du och Johanna ser så bruna och fräscha ut!

 3. AnnaStina / gizmolinas says:

  jessi & Emma-

  Tack för era trevliga kommentarer ! 🙂 Vi har det fantastiskt bra och Johanna har fått mer färg på dessa 4 veckor än hon fick på 6 månader förra året 😉 Kram ! 🙂

 4. Linnéa says:

  Åh, vad mysigt. Shit, vad jag längtar tills sommaren så man kan grilla.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *