Lördagens shopping!

Allmänt

168397-1069
Prinsesse shopping.

När vi besökte Steen & Strøm  (Oslos "NK") i lördags så gick jag därifrån med 2 påsar. Den ena var från Polarn & Pyret och i den låg den söta rosa sammetstoppen.  Den andra var från "Fru Lyng" och i den låg den fina Burberry toppen som är hur mysig som helst. Shoppade även söta Burberry strumpbyxor med en liten rosett på sidan och "favorit" strumpbyxa från "MP" med bomull på insidan och ull på utsidan.

Jag önskar allt det här var till mig själv, men de är så klart till min lilla prinsessa 🙂  Topparna blir perfekta till hennes sköna byxor från Bonpoint & PO.P och jag känner på mig att dessa blir höstens favoriter 🙂

Nu är det plötsligt måndag, klockan är 00.17,  så nu är det hög tid att gå och lägga sig. Känner mig hur trött som helst i kväll så det passar utmärkt med tidig läggning. Är faktiskt lite imponerad över mig själv alla gånger jag kommer mig i säng före kl. 02.

Imorgon är det MÅNDAG = den där dagen då man ska börja träna och man ska börja banta och man ska börja … Ja, ni vet ju hur man säger: "jag börjar inte träna idag, det är ju onsdag, jag väntar till måndag….DÅ! " 😉 Men vi struntar i allt sånt tycker jag och istället tänker vi bara att det är en ny fräsch dag och en ny fräsch vecka full av möjligheter!!! 🙂

Sov så jätte gott så ses vi senare idag! 🙂

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “Lördagens shopping!”

  1. Angel says:

    wow här är sten&ström ett vanligt varuhus med alla vanliga butiker,några ovanliga men mest h&m,Lindex osv lyxigt ni har det =)

  2. Angel says:

    gud så sött med Burberry

  3. Supersöta! Burberry har så otroligt fina saker! Kolla på min söndagens shopping på: http://mirvas.blogg.se 🙂 Kram!!!! PS. Mailade dig i lördags!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *