Lördagkram från Köpenhamn!

Allmänt


Bilden är från mässan i augusti.

Mina vänner! Jag landade i Köpenhamn igår eftermiddag och NJUTER nu modemässan ! 🙂  Återkommer med full rapport då jag kommit hem igen.

Ska checka ut nu och sen en sväng på stan innan mässhallen väntar.

Carpe Diem !

Kram! ♥

Kategori: Allmänt | 16 Comments

16 responses to “Lördagkram från Köpenhamn!”

 1. Ha en trevlig vistelse i Köpenhamn. Kul med modemässa… Väntar med spänning på din rapport.

  Må så gott
  Kram Camilla

 2. Jag blir inte lite avis på dig som får gå runt där och njuta.

 3. Mirza says:

  Jag är en dansare men jag vet nt om jag ska börja lägga ut min dans videos nu på bloggen så jag har en liten omröstning på min blogg och jag vill gärna veta vad ni tkr. Ska jag göra det elr inte?

 4. Jonas says:

  Jag vill vara där.. tänk alla galna kvällar vi haft i den där stan.. Om Jonas är där – hälsa att jag ska hångla upp han igen då vi ses. Han får vara hur hetro han vill, jag bryr mig inte 🙂

 5. susan says:

  Kos deg masse! Hvor er den kjolen fra som du holder oppe, er den i butikk snart?

 6. carina says:

  Nyyyyyyt helgen:) Misunnelig jeg som ikke fikk dratt denne gangen.

  Klem
  C

 7. Lotta Th says:

  Åhh vad kul att du kom iväg. vi kan nästan vinka till varann nu ju 🙂
  Njut av helgen
  Kram

 8. Annelie says:

  Hej! Det var mig du shoppade av idag på cph airport, jag blev lite stressad när kunderna började se lite otåliga ut, haha, annars hade jag gärna pratat lite mer med dig, du var superfin och verkligen trevlig!! Kram Annelie

 9. Det låter härligt! Njut och inspireras!

  Kramar!

 10. Anonymous says:

  Carpe Diem! En riktig Anna-Stina klyscha! En bland många 🙂

 11. Maria från Luleå says:

  Vad härligt att du kom iväg!! Njut nu allt vad det bara går i det härliga Köpenhamn!
  kram!

 12. Hej igen…
  Ursäkta om jag är lite tjatig ang. den där jackan "Parajumpers"! Nu vet jag vad den heter osv. men har fortfarande inte hittat någonstans att köpa den här i Sverige eller på nätet (blir dyrt att växla till Norska och köpa i Oslo vid nästa besök där…).
  Sökte på nytt på Google ikväll och vad hittar jag, jo en länk tilld din blogg! Den 30 aug 2009 provar du och en annan tjej just den jackan på Daisy! Så festligt! Gissar att du inte köpte den. Du verkar ju ha störtkoll på mode, så skulle du av någon anledning få nys på var man kan köpa den fina rackaren typ i Swe eller på nätet kan du väl bara hojta till!
  Ha en fortsatt trevlig helg i Köpenhamn!

 13. Vad underbart att du äntligen kom iväg! Och jag gissar att du har alldeles fullt upp, det ska man få ha! Härliga Köpenhamn. Hoppas du hittar något roligt att shoppa. Hur är det med Johanna hemma i Oslo? KRAM Lotta

 14. Slæsh says:

  Håper du koser deg masse i Kjøpenhamn:)
  Gratulerer med morsdagen i dag:)
  Håper du får en fin dag!
  Klem

 15. Lia says:

  På vår udde – dom fanns på NK (sport) i sthlm, iaf innan vinterkylan satte igång =)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *