LÖRDAGS PICS PÅ EN SÖNDAG.

Gårdagens lunch på terrassen. 

Igår grillade jag hamburgare till lunch och gud så gott det är grillat!  Så gott att jag tror att vi kör på med det till middag idag för nu har det slutat att regna. Eller också hämtar vi take away så att vi får en tur ut för hjärtat är såååå rastlös stackars.  Och det ger mig så dåligt samvete men jag måste verkligen prioritera att städa, piffa och fixa här hemma så hon får helt enkelt gilla läget…och jag får tänka att hon inte dör av en tråkig dag mellan alla festliga.

Gårdagens (jag hade allt för varma kläder på mig…)  favorit bluse från Line of Oslo, jeansen är ett garderobsfynd, favorit skorna från Pretty Ballerina och väska från Balenciaga.

Ska städa på här nu så att jag snart kan bjuda på en till video härifrån Casa Gizmolina! 🙂

Kategori: Allmänt | 2 Comments

2 responses to “LÖRDAGS PICS PÅ EN SÖNDAG.”

 1. Lena says:

  ALLTID så snyggt klädd!!!Fin och fräsch som vanligt. Ha en härlig kväll 🙂
  /Lena

  • gizmolina says:

   Åh vilken fin komplimang! Tusen 1000 miljoner tack Lena! Nu blev jag verkligen glad! 🙂

   Önskar dig den bästa veckan! Kram!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *