Lördagskram från Oslo!

 

Café Victor torsdag runt kl.14.30. En spontan och underbart mysig lunch med en fin veninna.

Godmorgon mina vänner!

Min lördag kickade igång redan kl.05.45 och efter 55 min uppe på 10.000 meters höjd så är jag nu hemma igen 🙂  Det blåste helt galet mycket i Cph så jag var lite orolig för kraftig turbulens i luften men det gick riktigt bra (thank god). Nu pågår sen frukost här och på tal om det…. igår, då jag kom tillbaka till hotellet runt kl.21.30 så kom jag på att inte ätit något på heeela dagen ?! varken frukost, lunch eller middag… Crazy! men typiskt mig då jag är så inne i det jag håller på med 😉

Toast skagen =  en klassiker! (kan rekommenderas om du besöker Victor).

Jag önskar dig en fantastisk dag fylld av lyckliga stunder och du, ikväll får du inte missa Melodifestivalen (SVT), det ska bli sååå kul! 🙂

KrAmAr!

Kategori: Allmänt | 1 Comment

One response to “Lördagskram från Oslo!”

  1. nu vart jag så sugen på toast skagen…vilken som helst egentligen 😉

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *