Lördagsmys in tha house.


Ni är många som frågar mig om hjärtelampan. Den sålde jag i min butik Gizmo & Co och det är en svensk dam som tillverkar dem. Jag ska kontakta henne och fråga om hon fortsatt produserar dem? och vad de i så fall kostar nu? Ger er besked så snart jag vet !

Så här såg vårt lördagsmys ut fram till strax före kl. 21 då en trött ballerina la sig i soffan och somnade sött 🙂 


I bakgrunden ser ni Johannas “cosy-corner” i soffan. Gossedjur och skönakudden = kvälls (och morgon) mys.

Blommorna förgyller verkligen stua / vardagsrummet och i chips-skålarna kör vi på med “paprika-chips”. Mums! Ser ni de rosa påsarna på bordet ? Johanna hittade sina julkalenderpåsar inne på mitt kontor och har fyllt dem med 1 st legobit, 1 st kort ur mitt “Sex and the city” spel och 1 sticker. Hon säger att hon ska dela ut dem till dina kompisar på barnehagen och jag fick I N T E städa bort dem 😉

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “Lördagsmys in tha house.”

 1. Margrethe says:

  God kveld, kan du ta et nærbilde på lampen, den er sååå fin! Mvh Margrethe.

 2. Marre says:

  Vad fint ni har där hemma? Trivs du i Norge? Dyrt att leva där eller ?
  Jag har aldrig varit i Oslo, är det värt ett besök? Tips på bra boende och ngt skoj att göra om man har en 11 och 13 åring med sig 🙂
  Det är ingen Luleå kille du lever ihop med ? Norsk?
  Ha en fortsatt trevlig kväll, jag har också sett sommarkrysset men ska nu krama kudden
  marre

 3. Linda says:

  Ni har ett jätte fint hem!!
  Växten i fönstret vad heter den? jag vet att du skrivit det tidigare i bloggen men jag kan ej finna vart =(.

  Önskar er en skön söndag

 4. Nu har verkligen ett vackert hem som ser kärleksfullt och väldigt ombonat ut 😀

  Kärlek

 5. Annie says:

  Gud va fint vardagsrum ni har 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *