LÖRDAGSMYS & LÖRDAGSGODIS.

Jag stod och chitchattade i butiken igår och då passade J på att fylla korgen med snacks och då jag såg ostkrokpåsen så sa jag: Men är inte den påsen lite liten hjärtat?  och då svarade hon: Nej, mamma. Den här räcker för dig!   Hmm… hint tagen!   Check föresten Style Mag Interiør, nytt blad ute nu!  + Stella + Costume. Love the inspiration! Och dagens tips: du får köpt 50 (!) tulpaner för 200 kr hos Mester Grønn!

Heeey sweeties!

Åh vilken lyx det var att få sova till kl.08.45! och det hände bara för att jag sa till Johanna att det var mitt i natten och att hon måste sova mera då hon vaknade till ett par timmar tidigare.  Ibland måste man få ta till en liten lögn… 😉

Sen har dagen gått i ett rasande tempo här för Johanna skulle iväg på kalas så paket skulle packas in, festblusen skulle strykas och håret tvättas.  Och kalaset är helt borta i Drammen så hon blir borta hela eftermiddagen vilket betyder egentid för mig och som vanligt hade jag STORA planer om ALLT jag skulle få gjort då hon är borta men jag får erkänna att jag inte kommit längre än till att rulla håret… hmm… hörde jag tidsoptimist?  Men jag ska ta och sminka mig nu och sticka iväg ut och shoppa en till lampa.  Köpte nämligen ett par nya till vardagsrummet igår men är så galen i symmetri att jag inte klarar att inte ha någon i det andra fönstret .…  Någon som känner igen sig?

Prinsessan på sjeselongen på morgon och exakt så här startar hon varje dag. She love´s it! Och här syns lamporna! Fönsterbrädan är så smal att mina fina Tine K skärmar tyvärr inte får plats så då fick de bli dessa istället. Också kan det ju räcka med att hela köket är strösslat av skärmar från henne…

Bäst jag kommer mig iväg ut nu innan butikerna stänger. Måste köpa ved också. Viktigt ! för en kväll utan eld i öppna spisen är som en dag utan choklad = mindre bra! 😉   och det påminner mig om att jag måste köpa hem 70% choklad också. Åh så gott ! och är det lördag så är det!

Önskar dig den bästa dagen fylld av lycka! 🙂

LoVe!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 7 Comments

7 responses to “LÖRDAGSMYS & LÖRDAGSGODIS.”

 1. Johanna says:

  Mina rosor från Mester Grönn som jag köpte (förra) fredagen står fortfarande fina. Galet! Ibland har man tur! 🙂

  Det är farligt med ostbågar! Vi bor ju så nära gränsen så brukar köpa Big Pack på 400 g. Som tur är brukar den hålla rätt länge också. 😉

  • gizmolina says:

   Ja deras rosor kan verkligen stå länge! Jag fick rosa av JIG förra helgen och de stod fina hela veckan 🙂 Och hjälp, de där stoooora ostkrokarna i big pack är farliga alltså… var nog tur att jag inte fick tag i en sån igår..

   Önskar dig en festlig kväll! Kram!

 2. Wilhelmine says:

  Hihi…yes…gjett om jeg også lider av symmetri feber;)

 3. Josefin says:

  Så ulik smak man kan ha, slik symmetri er det verste jeg vet. Unnskyld 😉 Liker ellers det meste av smaken din, men her går vi virkelig i ulike retninger.

  Får litt “bestemor stil” -kjensle over vinduet ditt. Eller kanskje svigermor? Selv hadde jeg satt av orkideene litt tettere sammen på ene siden, lampen på andre og så en høg med fine bøker under som balanserer ned alt det høye.
  Då hadde jeg likt det, men dessverre bor jo ikke jeg i din nydelige leilighet, så nyt vinduene og symmetrien din:)

  Ha en riktig fin kveld og takk for att du blogger!

  • gizmolina says:

   Men vilken T.U.R. det är att inte alla har lik smak ! för det vore ju lite trist. Men – jag sedan jag bloggade inlägget så har jag gjort om lite i fönstret så det ser inte exakt likadant ut nu… Men symmetri är det! 😉 Och, bara så att du vet så går det inte att lägga ens en pocket bok i det här fönstret eftersom fönsterbrädan är extremt smal (lika smal som vaserna) så – bokhögarna bor i fina stilleben runt omkring i lägenheten i stället.

   Önskar dig en festlig kväll och en skön söndag och tusen tack för peppande feedback ang. att jag bloggar! Klem!

 4. Marie says:

  Jeg syntes det var veldig lekkert, hvor er lampene dine fra? Jeg er ute etter noen lekre lamper, og dine var kjempe fine, så håper de er å få tak i!

  Ha en strålende søndag, jeg elsker feel good følelsen man får når man leser bloggen din.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *