LÖRDAGSMYS PÅGÅR.


God 1:a december helg mina vänner! 

Åh solen strålar och det ligger ett täcke med nysnö ute över all snö som redan låg där så det är verkligen otroligt vackert utanför mina fönster!  Glittrigt!

Och här inne i Casa Gizmolina så har vi haft en super soft start på helgen med sovmorgon, pannekakefrukost, julkalender öppning, pepparkakshus-pynting och nu lackas det naglar och jag kom precis på att vi missat att se dagens kalender på TV´n. Ha, ha.  Vi var så inne i att boka biobiljetter då vi åt också ringde JIG och vips! så bokade jag plötsligt biljetter till Christmas Night (som är i Luleå på tisdag) då jag ändå var igång för idag behöver jag boosta postiv energi och och då är det härligt att ha massa festliga, roliga saker att se fram emot! 🙂


Jag vaknade kl.07 av att J ropade och ville att jag skulle ta ut Gizella från hennes rum. Sötaste lilla G älskar att vara /sova inne hos J men hon väcker henne lite för ofta eftersom hon ligger och kurar in sig vid J´s hals. Mysigt så klart! men inte så tidigt på en lördags morgon. Så, jag och G chillade inne hos mig och då jag ändå var vaken så passade jag på att knipsa ett par pics på sovrummet. Kom på att det var en stund sen jag visade bilder därifrån.  

En ny byrå har flyttat in och ser du elementskyddet? det har inte kommit helt på sin plats ännu men hjälp så mycket snyggare det blev då det gamla fula elementet gömdes! 

Sen, runt kl.09.30 så gick jag in till en nyvaken J och till er som undrar så går det framåt med kalendern så ja, i morgon är jag nog i mål. Ha, ha. Siffrorna har jag klippt ut från glitterark från Panduro Hobby, stjärnorna kommer från Lagerhaus och de övriga stickers från Meri Meri. Och i dagens lucka, no 2, så gömde sig… 

… ett par Harry Potter briller som jag shoppade i London.  

Och ja, sen öppnades resten av kalendrarna. Sååå mysig & festlig start på dagen! 

Och när alla luckor var i box så fortsatte J att dekorera sitt pepperkakehus. Det var nämligen playdate här igår och då dekorerade hon och en vän varsitt hus men eftersom vi skulle iväg på middag hos mamma så kom vi inte helt i mål.

Älskade Gizella följde nyfiket med på vad jag J gjorde…   Och du, det har ju kommit ett super SMART bak lim på tub! (som är ätbart) så jag limmade ihop husen med det och slapp då massa sockerlags-fix-klet. Såååå enkelt & skönt! 

 

Nu ska vi göra oss klara för bio. Åh som jag ser fram emot att se Solsidan!

Önskar dig en underbar dag fylld av feelgood! 🙂

Kramar & kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 11 Comments

11 responses to “LÖRDAGSMYS PÅGÅR.”

 1. Kerstin says:

  Mysigt sovrum

 2. D says:

  Så god stemning hos dere!
  Hvor kjøper du hvitt gavepapir?

  • Åh tusen tack D! Att få höra att mitt hem har god stämning gör mig glad! 🙂 Och vitt gavepair det får du köpt hos Lagerhaus (de har butikk vid Grensen i Oslo + på Storo), du kan även finna det hos tex Tanum…

   Önskar dig en magisk fortsättning på dagen! Klem! 🙂

 3. ullis says:

  Hej!
  Var köper man baklimmet ? Vi tänkte göra ett pepparkakshus men ville slippa kletet med socker. Ha en mysig biostund! Solsidan skulle jag också vilja se. Kram !

  • Alltså du m.å.s.t.e. gå och se Solsidan! vi kom precis hem från bion och den var såååå BRA! Jag blev på gott humör av den! 🙂 Och baklimmet, det köpte jag på en ICA butik (Kvantum) i stan men – idag då jag var inom där för att köpa mer så var de tyvärr utsålda och skulle tydligen inte få in det igen förren runt 11:e…. produkten blev nog en större succé än de väntat sig… Men check med din lokala ICA! så håller jag tummarna för att de har det!

   Njut din dag vidare Ullis! Kram! 🙂

 4. Så mysigt sovrum!jag har köpt mig en maxinilla (tror jag att den hette)och den är tydligen drottning över den rosa medinillan(heter det så?) du har.Den är djup röd och passar bra nu till julen tänkte jag men senare till våren så ska jag även skaffa mig en rosa =) så vackra blommor!

  Kramar

  • Åh tusen t.a.c.k. Jeni! 🙂 Sen så var jag faktiskt tvungen att googla blomster namnen du bjuder mig på för jag visste inte att den heter så? Har bara känt till det svenska namnet Rosenskärm… 🙂 Och jag håller med dig, den är verkligen den allra vackraste blomman! Jag har dock aldrig sett den i rött? Låter fint! Själv har jag flera rosa här hemma men just den här, på bilden, är faktiskt fake… oäkta. Men visst ser den äkta ut? 😉

   Önskar dig en fin kväll vidare och en riktigt glittrig 1:a advent! Kram! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *