LÖRDAGSPICS PÅ EN SÖNDAG.

Allmänt

Gårdagens instragram = snapshot i min butik runt kl. 15.20.

Godmorgon sköna bönor ! 

Åhhh så u.n.d.e.r.b.a.r.t. med söndag !!!  Jag svämmar nästan över av söndagsmyslycka !  Och vi girls har bestämt oss för att vi inte ens ska sticka stortån utanför ytterdörren idag. Vi ska bara chilla runt här hemma och njuuuuta av en dag utan planer, jobb eller skola.  🙂

Just nu rullar Nyhetsmorgon i bakgrunden och oj, nu rider det förbi 2 poliser utanför . Det har verkligen varit fullt pådrag i gatorna senaste veckan, full styrka vid Israels ambassad (mindre trelvligt) och kungliga gäster i regeringens representasjonslokaler (exciting!) och mitt emellan dessa två bor vi.  Så ja, jag känner mig väldigt trygg här bland alla poliser och undercover vakter.  Men nu var det inte det jag skulle skriva om, utan om vår lördag.  Johanna hade balett igår och jag hade så ont i hjärtat av att jag inte kunde vara med eftersom det var “se-på-dag” för familj och vänner.  Men som tur var så fick jag sms med söta filmer av en dansade J så jag fick se lite jag också.  Sen, efter baletten, så kom J och hängde med mig i butiken innan vi stängde och tog en tur till CC-vest. J skulle få lön för jobbet så ny penal (pennfodral) shoppades 😉

Hjärtat tecknade och jag jobbade…

…men J jobbade lite hon också. Bjöd kunderna på godis och pyntade julgranen 😉

Också visade hon mig vad hon gjorde på baletten och då passade det ju fint att hon hade på sig sin fina klänning med snurr från How to Kiss a Frog. Och ja, de måste ha håret uppsatt i hårnät på baletten.

Och alltså den här teckneboken är ju bara FAB ! Passar perfekt att ha i min butik till kids som kommer på besök.  (J har den i flera utföranden hemma. She loves it!. Den är ett julklappstips till små fashion-girls).

Också försökte J ta en bild av min dagens men hon fokuserade tydligen mest på sin glittriga sko 😉

Så – jag fick göra ett eget försök då vi kom hem… Har på mig bluse Custommade och nya snygga jeansen från Replay. Båda finns i min butik.

Teckneboken är så fin att t.o.m. jag får lust att teckna i den …

…halsband, rosetter, klänningar, naglar  färgläggs.

Kolla in den s.ö.t.a.s.t.e. ljusslingan jag fått in i  butiken. Med små cupcakes! J har en på sitt rum (har hängt den över en spegel) och den är SÅ fin.  och alltså är inte mitt silkespapper fint ?  det är strösslat med glitter så om du shoppar julklappar hos mig så blir de magiska!

Solen strålar in genom fönstret och ljusen brinner på bordet. Jag ska ta en snabb dusch och sen åker myskläder på och på J´s begäran ska vi städa på hennes rum.

Önskar dig en uuuuunderbar dag !

Nu tankar vi energi inför den nya veckan! 🙂

LoVe !

Kategori: Allmänt | 24 Comments

24 responses to “LÖRDAGSPICS PÅ EN SÖNDAG.”

 1. Titti says:

  Ljusslingan helt underbar.
  Fortsatt lugn o skön söndag.
  Här väntar 2-årskalas för barn-barnet!
  Kram Titti

 2. Siri says:

  Den lysslyngen fikk vi jammen lyst på! Hva koster den da tro? Her i Trøndelag skinner solen og det er som en vårdag ute! Skal likevel kose oss inne i dag vi også, nok å ta tak i her ser det ut som! Ønsker dere en superfin søndag 🙂

  • gizmolina says:

   Förstår att du fick lust på en sån ! den är sååå fin ! 🙂 Pris = 499 nok. Så härligt att du också får njuta sol idag ! kooos dig hemma och njut din dag ! Klem !

 3. Trine says:

  Hvor har du kjøpt den tegneboken?
  Og den buksa fra Replay..hva heter modellen?

  God søndag 🙂

  Trine

  • gizmolina says:

   Jag har köpt den på ARK (ska se på möjligheten att ta in den i min butik). Modellen på jeansen från Replay heter Luz. . Jag postar gärna ett par till dig ! mejla mig i så fall. Happy söndag ! Klem ! 🙂

 4. guttemamma says:

  Det ser ut som det er SÅ UTROLIG MYE FINT i butikken din!! Er jo aldri i Oslo…,selvom jeg bor 30 min unna. Skjeroings!
  Det grønne skjerfet i vinduet, hvor er det fra?? Og pris…??
  Klem♥

  • gizmolina says:

   Miljoner tack för fina ord ! 🙂 Sjerfet kommer från Custommade och kostar ca 1199 (husker ej exakt…men runt det…). Mejla mig om du vill shoppa ! och hoppas du får möjlighet att ta turen inom min butik en dag! Önskar dig en strålande dag ! Klem !

 5. Elin says:

  Her er det også kose-søndag! Skal bare ut for en spinningtime på sats 😉 Kjempefine jeans, de må sjekkes ut!
  Klem!

  • gizmolina says:

   Så fink du är som tränar !!! Jag måste komma igång en dag jag också… Önskar dig en amazing dag ! Chilla & mys ! och ja, de jeansen är de absolut skönaste ! så rekommenderas ! Klem ! 🙂

 6. Tia says:

  Ååhhh vilket mysigt inlägg!!
  Kan inte du gör ett klänningsspecial vad du tycker man bör ha på sig i julhelgen. Vill hitta dress nr 1! Skulle även vara roligt att se mer av hur din butik ser ut. Deg verkar vara en fantastisk oas! Synd att man bor i Stockhome!
  Ha en fin dag!

  • gizmolina says:

   Självklart kan jag göra det ! Ska fixa en sån special i veckan ! Jag tycker att jag har visat så många bilder från min butik 😉 men klart jag kan visa fler vid tillfälle. Glad över att du gillar det du ser ! Önskar dig en fantastisk dag ! Kram !

 7. guttemamma says:

  Takk for kjapt svar! Jeg vet at de selger det merket her i Drøbak, så sjekker her først.
  Klem♥

 8. Frida-mor till fyra says:

  Jag å mannen hade en utan-barn-weekend i Gbg i helgen och då såg jag den klänningen som din dotter har på sig men blev lite i tvil pga ärmarna. Men nu När jag såg den på så blev den ju superfin! Vet du vart den finns i Oslo eller beställer man över nätet? Jag har aldrig varit inne i din butik men nu ska hela familjen flytta till Oslo så nu ska jag allt få tatt mig en tur.

  Kram

  • gizmolina says:

   Åh så underbart med en utan-barn-weekend ! 🙂 Ja visst är klänningen fin ? En favvis här hos oss ! Har inte sett den i någon butik här i Oslo men de har ju en egen webshop : http://www.howtokissafrog.com så check där ! Och så kul med Oslo flytt ! välkomna ! Njut din dag ! Kram !

 9. Sidsel says:

  Hei igjen :-)). Ønsker meg lysslynge med hvite blomster , sender du en til meg ?har sendt deg Mail på adr som står på siden :(. Lurer også på den grønne jakken i vinduet …… Hva str har du igjen også pris :-)))
  Ha forsatt en fin søndag .

  Sidsel

  • gizmolina says:

   Jag har haft lite mycket så har inte hunnit med alla mejl…. beklager….! Du kan självklart beställa ljusslingan så postar jag den till dig. Den gröna strikke jakken är från Custommade och det är den sista jag har kvar. Size M. Ska checka mejlen senare ! Happy måndag ! Klem! 🙂

 10. maria says:

  Vilka härliga bilder på er vackra tjejer!! säger det igen…det var sååå kul att få träffa dig irl & besöka din fina butik. Du verkar vara lika ivrig efter jul som jag är…snart är det advent!! Önskar dig en soft & skön söndagskväll….krams m

  • gizmolina says:

   Tusen miljoner tack för underbar feedback ! 🙂 Nu lyste du upp min trötta måndagsmorgon ! Det var jätte trevligt att träffa dig också ! och tänk att du kom med blommor till mig…. jag blev SÅ så glad ! Visst är det härligt med jul i sikte ! underbart. Önskar dig den bästa måndagen! Kram !

 11. Tina says:

  Önskar jag bodde närmare din butik då hade jag kommit in ofta. Fast min plånbok (o mannen) är nog glad med tanke på allt jagvill shoppa. Jättemysig skyltning. Kramisar Tina

 12. Sussi Ö says:

  Undrar över färgen på day julkulorna. De jag har sett har inte varit helt vita utan snarare lite gulaktiga och svarta. Finns det två färgvarianter eller är det så dom ser ut? Kram Sussi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *