Lördagspussar !

Allmänt

Webcam runt kl.18.10.

Åh vilken k.u.l. dag jag har haft i min butik !  🙂  Till alla er som kom på besök: TACK!!! för att ni förgyllde min lördag ! och det var så festligt att dagen avslutades med att 14 tjejer bokat min butik (efter stängning) för en privat happening. Ska visa pics snart !  men först chillar jag och njuuuuuter lugnet ute på terrassen men ett glas vitt och mörk choklad och jag vågar nästa inte säga vad jag ska äta till middag… färska räkor! 😉  det är så gott! också passar det perfekt nu då mina J är ute på vift.

Lördagspussar till er alla!  Love you !  🙂

Kategori: Allmänt | 6 Comments

6 responses to “Lördagspussar !”

 1. maria says:

  Puss tillbaka till dig!! Visst är det kul när barnen lär oss nya tekniksaker, vänta bara tills hon blir lite äldre (skrev om just det på min blogg idag)
  Önskar dig en magisk lördagkväll…själv sitter jag här med ett glas Rosé medans övrig familj ska se på fotboll. Krams m

  • gizmolina says:

   Ja, Johanna lär sig mer än mig 😉 Hoppas att din lördagkväll var riktigt mysig och att du får en härlig söndag! Kram !

 2. Janicke says:

  Heisan!

  Kan jeg spørre deg hvilken størrelse du har i din Whyred “Star” parka? Har tenkt å bestille en selv i en nettbutikk,men er litt usikker på størrelse. Tror jeg er nokså lik deg.

  • gizmolina says:

   Är det så min svarta parkas hetet? Didn´t know 😉 Jag har size M på min tror jag ? den ligger nedpackad i en flytteske så har den tyvärr inte nära… men jag är ganska säker på att jag har M. Den är SÅ fin så där gör du ett riktigt BRA köp ! Happy shopping ! Klem ! 🙂

 3. Trine says:

  Hei, kan du ikke skrive om dine favoritt reisemål? Du har nevnt det to ganger at du skal gjøre det. Spent 🙂

  • gizmolina says:

   Självklart kan jag göra det. Har bara inte hunnit med allt jag tänkt mig… Det kommer ! så håll utkik ! Önskar dig en flott dag ! Klem ! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *