LOVE EACH OTHER.

Allmänt

13450812_10153583450680796_6988879066239050326_n

#prayfororlando

Gooodmorgon mina sköna bönor! 

Bam! så är helgen över och jag sitter ä.n.t.l.i.g.e.n. vid min mac igen!  och får be om ursäkt för min tystnad. Det blev helt enkelt helg och vackert väder så jag har njutit uteliv på terrassen. Och vet du – jag har börjat älska huslivet! Det tog verkligen sin tid och jag är inte helt i mål ännu, men – jag börjar gilla det! och det känns riktigt skönt.

Men alltså VAD är det som händer i världen? HUR kan någon gå in på en club och skjuta ihjäl människor? Helt, totalt ofattbart! Jag har inte ord.  Och att det sen var en gayclub…  Flera av mina allra bästa vänner är gay och det gör att jag blir extra berörd. Så ja, jag är mållös som sagt och mina tankar går till alla drabbade och dagens reminder till oss alla:  var rädda om varandra och sprid ♥ kärlek ♥ vart du än går!

13435413_10153583465995796_3206209914631565853_n

Jag har haft med mig Johanna på både Oslo & Luleå Pride och på gay bar /restaurang i Köpenhamn, vi har pratat mycket om det att killar kan gilla killar och tjejer kan gilla tjejer och hon älskar mina gay vänner (she looooves you Jonas!).  Det betyder SÅ mycket för mig. För jag har så otroligt kul med dem, de kryddar mitt liv och gör det xtra glittrigt!  Och, jag trivs så bra på gayclubar att det lika gärna hade kunnat vara jag som var ett offer idag. Det är det som är så förfärligt läskigt, att terrorn kan drabba oss alla var som helst när som helst.

Nu har jag sååååå mycket att blogga om att jag knappt vet var jag ska börja? Ha, ha. Men först: power walk! (pepp, pepp). Och – nedräkningen till sommarlovet har startat, på fredag är det dags. En härlig känsla.

Önskar dig en riktigt fin start på veckan!  🙂

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

Kategori: Allmänt | 4 Comments

4 responses to “LOVE EACH OTHER.”

 1. Titti/Umeå says:

  Så TRÅKIGT.
  Jag står nära gay-världen, sådana illdåd känns ofattbart.
  Fick åka tåg Göteborg-Umeå p.g.a. strejken.
  Lite mysigt åka sovvagn trots allt.
  Kram Titti

  • gizmolina says:

   Ja, helt förfärligt obeskrivligt trist… ! 🙁 Och så tokigt med flygstrejken. BRA att ni kom er hem i alla fall. Tror många sitter fast både här och där.

   Önskar dig en härlig dag fylld av solsken Titti! Kram! 🙂

 2. Jonas says:

  Tur att kärleken är besvarad 🙂
  <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *