LOVE IS BLIND…!?!

Allmänt

Happy new week mina darlings! 

Här startade jag dagen med att följa min älskade mamma till ett kontroll läkarbesök och alltså vilken lycka det är att hon har en så fantastisk läkare.  Efter allt jag fick uppleva med min pappa då han blev sjuk så betyder en bra, trevlig, kunnig läkare som genuint är intresserad av patienten så obeskrivligt mycket. Jag har tyvärr fått uppleva vården på sitt allra tänkbara sämsta i samband med pappa så att jag nu får uppleva den på sitt bättre i samband med mamma är helt ovärderligt. Det värmer mitt hjärta.

Annars så fylls min dag idag av ett stort prosjekt på kontoret så mitt inlägg blir kort men men –  innan jag fortsätter här… såg du återföreningen i Love is Blind igår? Alltså WOW!!! så fantastiskt kul att paren som gifte sig fortfarande är tillsammans! Det brukar tyvärr aldrig hända efter den här typen av program så jag blev lycklig av att se att kärleken verkligen kan vara blind.  Och Sergio och Amanda… vilket fantastiskt par! sen var det en intervju med Emilia & “mitt hjärtas fröjd och eviga längtan” killen på P3 på morgon och jag både jag och Johanna har haft en feeling på att det kan bli dom så när Emilia bekräftade att hon är intresserad så blev jag inte förvånad. Men hon håller på “girl code” eftersom hon är vän med Catja men jag kan tycka att den girl code inte behöver gälla längre eftersom Catja är sambo med ny kärlek. Så ja, det blir spännande att följa deras resa. Jag håller en knapp på att det kan bli dom… Vad tror du?

 

Dagens tips: de har äntligen fått in nya fina kuddar hos Home & Cottage. Var inom deras butik på CC-vest innan jag reste norrut och ett par av de här fick bli med mig hem då jul-kuddfodralen skulle packas ner.  Tror de ska få flytta in i vår kökssoffa… men har inte riktigt bestämt mig…  (jag kryssar alla fingrar för att H&C får in nytt kapital i bolaget så att de överlever för jag älskar deras butiker!)

 

Här ser du mitt presentpapper + silkesband som jag kan packa in paket i om du beställer något från mig då jag lägger upp försäljning på min insta DM+ här på bloggen.  Och det där fina kortet kan du då också beställa från mig. Passar väldigt bra till Alla hjärtans Dag / Valentines dag ♥ Sen så är den här stjärnservetten perfekt till fest!

 

 

Önskar dig en magisk start på den här nya veckan, den sista i januari då vi även välkomnar februari!

Och kom i håg: focus on the good för det du fokuserar på växer…

Kramar & Kärlek!

Miss.G.

37
Kategori: Allmänt | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *